Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Persoonlijk & onafhankelijk hypotheekadvies in Biezenmortel? HypothekenUnie!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Hypotheek in Biezenmortel? HypothekenUnie biedt onafhankelijk advies

Ben je woonachtig in de omgeving Biezenmortel en ben je op zoek naar advies over je:

  • Hypotheek;
  • Verzekeringen;
  • Pensioen;
  • Financiële planning?

Dan is HypothekenUnie dé onafhankelijk financieel adviseur waar je naar op zoek bent. Onze hypotheekadviseur in Biezenmortel geeft deskundig en geheel onafhankelijk advies voor jouw hypotheek. Namens jou gaan wij op zoek naar een hypotheek die het beste bij jou en jouw persoonlijke situatie past. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Afspraken kunnen daarom plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Biezenmortel.

Wie kan bij ons terecht?

Iedereen die op zoek is naar onafhankelijk financieel advies of hypotheekadvies in Biezenmortel kan bij ons terecht. HypothekenUnie geeft onafhankelijk advies aan zowel particulieren als ondernemers die van plan zijn om bijvoorbeeld hun eerste huis te kopen, een tweede hypotheek af te sluiten, te gaan verhuizen of hun huidige hypotheek in Biezenmortel willen oversluiten voor lagere rente. Daarnaast kunnen wij je ook gericht helpen bij het geven van advies omtrent je verzekeringen en je pensioen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Biezenmortel

HypothekenUnie is gespecialiseerd in onafhankelijk en integraal hypotheekadvies- en bemiddeling en werkt hierbij samen met álle geldverstrekkers en banken van Nederland. Voorbeelden hiervan zijn ING, Rabobank, AEGON, Obvion, Florius, Munt Hypotheken, ABN AMRO en Nationale Nederlanden. Dit maakt het voor ons mogelijk om samen met jou alle voorwaarden naast elkaar te leggen en de beste hypotheek te kiezen die helemaal bij jou past.

Hoe gaat HypothekenUnie te werk?

Onze hypotheekadviseur in Biezenmortel maakt samen met jou een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment. We leggen alle voorwaarden naast elkaar en vergelijken deze met elkaar en vervolgens helpen we jou bij het maken van de juiste keuze. Hierbij houden we rekening met essentiële zaken voor de toekomst zoals pensioen, werkloosheid of een eventuele inkomensterugval. Hierdoor ben je verzekerd van de beste hypotheek in Biezenmortel die niet alleen nu, maar ook in financieel gezien minder goede tijden kan doorstaan.

HypothekenUnie Biezenmortel: langdurig adviserende rol

HypothekenUnie begeleidt jou van offerte tot notaris en blijft ook na het zetten van de handtekening haar adviserende rol behouden. Gedurende de looptijd van de hypotheek blijven wij je informeren over rentewijzigingen, verhogingen en tussentijdse aflossingen en houden we een maandelijkse besparingscheck en periodieke servicegesprekken. Onze adviserende rol stopt pas wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald.

Meer informatie of advies?

Wil je graag meer advies of informatie over onze diensten? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op, want het eerste adviesgesprek is bij ons altijd vrijblijvend én gratis! Onze hypotheekadviseur in Biezenmortel geeft jou graag het beste advies.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.