Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijk hypotheekadvies in Raamsdonksveer? HypothekenUnie!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadviseur in Raamsdonksveer

Wanneer je van plan bent om een huis te kopen, te gaan verhuizen of een tweede hypotheek af te sluiten, is onafhankelijk advies erg belangrijk. Een groot deel van je maandelijkse inkomsten gaat op aan woonlasten en daarom wil je deze lasten zo laag mogelijk houden. De hypotheekadviseur in Raamsdonksveer van HypothekenUnie gaat voor jou op zoek naar een hypotheek die past bij jouw situatie van nu en in de toekomst. Door onze samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland ben je verzekerd van volledig onafhankelijk advies. Onze aanpak wordt dan ook zeer gewaardeerd door onze klanten. Wil jij deze optimale service ook ervaren? Schakel dan onze hypotheekadviseur in!

 • Onafhankelijk hypotheekadvies in Raamsdonksveer;
 • Een hypotheek met de beste voorwaarden voor jouw situatie;
 • Geen financiële zorgen meer;
 • Ervaren en professionele hypotheekadviseur.

Voor advies op het gebied van hypotheken, pensioenen, verzekeringen, kredieten en vermogensbeheer ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Gedurende de looptijd wordt jouw financiële planning verzorgd en worden al jouw financiële zorgen uit handen genomen. Vanzelfsprekend kun je bij ons ook terecht voor een los financieel- of verzekeringsproduct, maar onze voornaamste toegevoegde waarde ligt in een doordacht en volledig onafhankelijk totaaladvies dat kan meegroeien in de toekomst. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek in Raamsdonksveer die nu én in de toekomst bij jou past.

De juiste hypotheekvorm voor een hypotheek op maat

Er wordt veel gezegd en geschreven over de hypotheekmarkt in Nederland. HypothekenUnie begrijpt daarom als geen ander dat je af en toe niet meer weet waar je allemaal aan moet denken en wat de regels precies zijn. Onze hypotheekadviseur geeft je graag informatie en advies over alle mogelijke hypotheekvormen en de hypotheek in Raamsdonksveer die het beste bij jou past. We bespreken jouw persoonlijke situatie en hypotheekwensen en -eisen en geven je advies op het gebied van o.a. verzekeringen, hypotheken, pensioen en kredieten. Uiteraard houden we ook rekening met de risico's van lang leven, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Met een juiste inventarisatie waarin jouw persoonlijke situatie, toekomstplannen en wensen worden doorgenomen wordt de eerste stap naar passend advies gezet.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijk hypotheekadvies in Raamsdonksveer

HypothekenUnie onderscheidt zich in de drukke hypotheekmarkt door haar volledig onafhankelijke en persoonlijke aanpak. Tijdens het kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur in Raamsdonksveer jouw situatie en wensen in beeld, zodat al je wensen en eisen duidelijk worden. Uiteraard houden we bij ons advies rekening met de laagste rente, maar gaan daarnaast ook op zoek naar de beste voorwaarden die volledig aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.

Aan het einde van het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een helder hypotheek adviesrapport waarmee je inzicht krijgt in de gevolgen van onder andere pensioen, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid voor je netto inkomen. Door deze gevolgen duidelijk in kaart te brengen, zul je gemakkelijker een keuze kunnen maken.

Onze voordelen

Hypotheekadvies van HypothekenUnie betekent volledig onafhankelijk, persoonlijk en professioneel advies op maat. Dankzij onze brede kennis, persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring zijn wij in staat een hypotheek voor zowel starters als ondernemers te vinden die nu, maar ook in de toekomst het beste is. Kies je voor HypothekenUnie? Dan ervaar je onder andere de volgende voordelen:

 • Gratis en vrijblijvend kennismaken;
 • Professionele begeleiding van A-Z;
 • Je financiële zorgen worden uit handen genomen;
 • Volledig onafhankelijk door samenwerking met alle geldverstrekkers.

Contact opnemen?

Vrijblijvend contact opnemen met onze hypotheekadviseur? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Raamsdonksveer. Ons team verwelkomt je graag en laat je uitgebreid kennismaken met onze service en deskundigheid.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.