Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Berkel en Rodenrijs: hypotheekadvies voor iedereen
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseurs Berkel en Rodenrijs

Als het over hypotheekadvies gaat, vindt HypothekenUnie dat er maar één soort advies het beste is, namelijk: persoonlijk en onafhankelijk advies. Daarom krijg je bij HypothekenUnie Berkel en Rodenrijs hypotheekadvies op maat. Iedereen is anders en heeft een andere financiële situatie, dus iedereen wordt persoonlijk behandeld door onze hypotheekadviseurs. Ons team van specialisten staat voor je klaar, dus als je onder andere op zoek bent naar ..

  • je eerste koopwoning in Berkel en Rodenrijs;
  • manieren om te besparen op je huidige hypotheek;
  • een pand voor je bedrijf;
  • de juiste overstap van huurwoning naar koopwoning?

.. kunnen wij van HypothekenUnie je maar al te goed helpen. Voor alle particulieren, ondernemers, starters, oversluiters en doorstromers bieden wij persoonlijk hypotheekadvies in Berkel en Rodenrijs en omgeving.

HypothekenUnie Berkel en Rodenrijs: Hoe gaan wij te werk?

Allereerst willen wij graag al je wensen, financiën, plannen en eisen helder in kaart brengen. Daarom gaan we graag met jou in gesprek. Dit kennismakingsgesprek is volledig voor onze rekening en is vrijblijvend voor jou. Na dit gesprek hebben wij een duidelijk inzicht gekregen in jouw financiële situatie en kunnen we onder andere een gerichte inschatting maken van het leenvermogen. Zo kunnen we ook een vergelijking maken tussen alle hypotheekverstrekkers. We gaan in gesprek met alle geldverstrekkers en banken in Nederland en komen zo tot een aantal goede hypotheekmogelijkheden. Wij leggen je graag de verschillende hypotheekvormen uit en benoemen alle belangrijke voorwaarden per hypotheek. Zo komen we uiteindelijk tot de best passende hypotheek voor jou.

Maar naast persoonlijk hypotheekadvies bij het afsluiten van een hypotheek, bieden wij ook een goede service voor jou tijdens de gehele looptijd. Zo doen wij iedere maand een check en blijven wij steeds op zoek naar betere mogelijkheden en interessante ontwikkelingen wat betreft jouw hypotheek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Samenwerken voor het beste hypotheekadvies in Berkel en Rodenrijs

Eén van de vele voordelen van HypothekenUnie zijn de goede contacten en samenwerkingen met alle geldverstrekkers en banken in Nederland. Zo krijg je gegarandeerd alle nodige informatie en een hypotheek die bij je past. Wanneer je je eigen bank benadert, zal deze alleen informatie geven over haar eigen producten. Bij ons ben je verzekerd van een voordelige hypotheek.

HypothekenUnie Berkel en Rodenrijs werkt onder andere samen met de volgende geldverstrekkers:

ING – Rabobank – ABN AMRO – ASR – BLG Wonen – Delta Lloyd – OBVION – Syntrus Achmea – Nationale Nederlanden – Attens Hypotheken – Hypotrust – Venn Hypotheken

Meer informatie?

Voor meer informatie neem je gemakkelijk contact met ons op. Je kunt een afspraak maken bij ons op kantoor of bij je thuis. Het eerste gesprek is vrijblijvend en gratis, dus twijfel niet.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.