Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Onafhankelijk advies voor jouw hypotheek in Leimuiden
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Leimuiden nodig?

Ben je van plan om een hypotheek in Leimuiden af te sluiten bij een betrouwbare partij? Win dan onafhankelijk hypotheekadvies in bij onze hypotheekadviseurs! Het maakt niet uit of je voor het eerst een huis koopt, een tweede hypotheek wilt afsluiten of je huis te koop hebt gezet en ergens anders gaat wonen. Onze hypotheekadviseurs zijn er om jou te helpen bij alle keuzes die je gaat maken, want bij het kiezen van een hypotheek komt er meer kijken dan alleen het uitzoeken van de laagste hypotheekrente.

Een hypotheek bepaalt wat je maandelijkse vaste lasten zijn en wanneer deze toenemen of afnemen. Die uitkomsten kun je zelf bepalen door het maken van bepaalde keuzes. Samen met onze hypotheekadviseur in Leimuiden kom je tot een hypotheek die helemaal bij jouw situatie en wensen past. Dit doen we door jouw wensen te achterhalen met betrekking tot:

  • Voorwaarden;
  • Premie;
  • Rente;
  • Aflossingswijze.

Uiteraard bespreken we ook de mogelijke risico's die je loopt, zodat je straks optimaal kunt genieten van jouw woning! Het kennismakingsgesprek nemen wij voor onze rekening en is vrijblijvend.

Alles op een rij? Dan gaan wij voor jou aan het werk!

Zijn jouw hypotheekwensen duidelijk? Dan gaat HypothekenUnie voor jou aan het werk. We gaan eerst op zoek naar een hypotheek in ons bestand met de beste voorwaarden. HypothekenUnie werkt namelijk samen met álle geldverstrekkers van Nederland zoals Nationale Nederlanden, Rabobank, ING, Florius en ABN AMRO zodat we voor iedereen de best passende hypotheek kunnen vinden.

Hebben we een selectie gemaakt van de goedkoopste aanbieders met de beste voorwaarden? Dan gaan we in gesprek met deze hypotheekverstrekkers. Doordat wij niet meteen één partij kiezen maar alle mogelijkheden open houden, krijg je de beste hypotheekkeuzes. Dat is dan ook waar ons onafhankelijke hypotheekadvies in Leimuiden voor staat!

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor nu én voor later

Een hypotheek afsluiten doe je voor een langere tijd en daarom houden we rekening met een aantal essentiële zaken. Hoelang wil je bijvoorbeeld nog werken totdat je met pensioen gaat? En wat zijn je wensen bij eventuele werkloosheid? Samen met onze hypotheekadviseur ga je in gesprek over de mogelijkheden en risico's zodat je ook in minder goede tijden kunt leven met de gekozen hypotheek.

Ook na het afsluiten persoonlijke begeleiding

Ook wanneer je de hypotheek hebt afgesloten blijven wij onze adviserende rol behouden. Ons onafhankelijke hypotheekadvies in Leimuiden gaat samen met persoonlijke begeleiding: wij willen je begeleiden bij iedere stap zodat je altijd goed bent geïnformeerd en overzicht houdt over wat wij voor jou opzetten.

Ook nadat je de handtekening bij de notaris hebt gezet blijven we in contact. We houden periodieke servicegesprekken, een maandelijkse besparingscheck en blijven je informeren over eventuele rentewijzigingen, verhogingen en tussentijdse aflossingen. Zo weet je zeker dat je altijd goed zit met jouw hypotheekkeuze.

De kosten voor hypotheekadvies

Na het adviesgesprek kunnen we inschatten hoeveel ons advies aan jou gaat kosten. Het kennismakingsgesprek nemen wij voor eigen rekening zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. We kunnen je vooraf wel garanderen dat wij voordelige tarieven hanteren door onze lage bedrijfskosten waar ook jij van mag profiteren. Verder betaal je bij HypothekenUnie slechts éénmaal een bedrag voor ons onafhankelijke advies en bemiddeling.

Plan een afspraak in Leimuiden!

Onze hypotheekadviseurs in Leimuiden maken graag kennis met jou! We beantwoorden al jouw vragen en vertellen je alles wat je moet weten zodat je na ons kennismakingsgesprek weet waar je aan toe bent. Afspraken kunnen plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Leimuiden.

Maak een afspraak met onze onafhankelijke hypotheekadviseurs in Leimuiden >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.