Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Maasland: Onafhankelijk advies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Advies voor jouw hypotheek in Maasland

Voor het juiste hypotheekadvies en onafhankelijke hypotheekadviseurs in Maasland kun je bij HypothekenUnie terecht. Wij helpen jou met al jouw verzekeringen, pensioen, financiële situatie en hypotheek indien je van plan bent om:

  • Je eerste huis te gaan kopen;
  • Te gaan verhuizen;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Jouw huidige hypotheek over te sluiten.

In al deze gevallen is het erg belangrijk dat je onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies niet vergeet. Onze hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van financieel advies voor zowel ondernemers als particulieren die op zoek zijn naar gericht hypotheekadvies in Maasland en beantwoorden graag al jouw vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

HypothekenUnie: voor iedereen passend hypotheekadvies in Maasland

Iedereen die op zoek is naar passend hypotheekadvies in Maasland kan bij HypothekenUnie terecht. Wij hechten veel waarde aan het nakomen van afspraken, vertrouwen en het lokale aspect. Daarnaast vinden wij ook dat iedere klant uniek is en stemmen daarom ons advies op jou en je persoonlijke situatie af. We houden bij ons hypotheekadvies ook rekening met toekomstige zaken zoals arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen zodat we een hypotheek in Maasland vinden die ook in de toekomst kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze

HypothekenUnie werkt samen met alle banken en verzekeraars van Nederland en kan daarom de beste voorwaarden met elkaar vergelijken. Voorbeelden van deze geldverstrekkers zijn Rabobank, ING, ABN AMRO, Nationale Nederlanden, Obvion en Munt Hypotheken. Op basis van jouw hypotheekwensen en persoonlijke situatie maken we een selectie van de goedkoopste aanbieders, vergelijken we alle voorwaarden en helpen we jou bij het maken van de juiste keuze. Niet alleen de goedkoopste rente is hierbij belangrijk maar ook de voorwaarden, premie en eventuele risico's die je loopt zijn hierbij van belang.

Voor nu én voor later

Onze hypotheekadviseur behoudt zijn adviserende rol tot de einddatum van de hypotheek is behaald. Gedurende de looptijd blijven wij je informeren en adviseren over rentewijzigingen, verhogingen en tussentijdse aflossingen. Met HypothekenUnie ben je dus verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst het beste voor jou is.

Maak een gratis afspraak!

Voor meer informatie of advies over onze diensten kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Het eerste adviesgesprek is bij ons altijd gratis en kan plaatsvinden bij ons op kantoor op bij jou op locatie in Maasland. Onze hypotheekadviseurs gaan graag op zoek naar de beste hypotheek in Maasland voor jou!

Plan een afspraak voor 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Maasland >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.