Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een hypotheek in Geffen op maat dankzij HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een deskundige hypotheekadviseur in Geffen

Het vinden van een geschikte hypotheek in Geffen is een hele klus aangezien je natuurlijk graag direct de juiste hypotheek wilt hebben die aansluit op jouw persoonlijke situatie. De hypotheekadviseur van HypothekenUnie helpt jou bij het vinden van deze hypotheek. Wij verzorgen jouw complete financiële planning en kunnen jou advies geven op het gebied van:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Vermogensbeheer
  • Pensioenen
  • Kredieten

Bij ons maakt het niet uit of je komt vanuit een starters-, ondernemers-, oversluitings- of doorstromerspositie. Iedereen wordt op een professionele en persoonlijke manier geholpen, zodat je verzekerd bent van onafhankelijk en deskundig hypotheekadvies in Geffen. Doordat wij niet alleen kijken naar de huidige situatie maar ook rekening houden met de toekomst, zul jij een hypotheek vinden die op lange termijn bij jou zal passen. Wij luisteren naar jouw eisen en wensen en kunnen hierdoor alle mogelijkheden goed in beeld brengen. Het eerste kennismakingsgesprek is bij HypothekenUnie altijd gratis en vrijblijvend.

Een geschikte hypotheek in Geffen

HypothekenUnie hecht veel waarde aan een lokale aanpak, het nakomen van afspraken en vertrouwen. Onze hypotheekadviseur in Geffen zal daarom ook iedere klant uniek behandelen en het advies wordt afgestemd op jouw persoonlijke en financiële situatie. Daarbij worden jouw wensen en eisen ook meegenomen in het vinden van een geschikte hypotheek. Bij het advies wordt er rekening gehouden met zaken die zich in de toekomst kunnen voordoen zoals pensioen, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Hierdoor zal je hypotheek in goede en minder goede momenten bij jouw situatie passen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De werkwijze van HypothekenUnie

Tijdens een kennismakingsgesprek wordt jouw financiële planning en persoonlijke situatie in kaart gebracht waarna er een selectie wordt gemaakt van de goedkoopste hypotheekaanbieders en zullen we van iedere hypotheek de voorwaarden vergelijken. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de laagste rente, maar ook naar de premie en eventuele risico's die je kunt lopen.

Door de samenwerking met alle Nederlandse geldverstrekkers kunnen wij jou garanderen dat je onafhankelijk hypotheekadvies in Geffen krijgt. Is alles duidelijk in kaart gebracht, dan ontvang je een adviesrapport waarin de gevolgen van onder andere pensioen, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid voor je netto inkomen inzichtelijk worden.

Een goede begeleiding van begin tot eind

HypothekenUnie zorgt ervoor dat jij gedurende het complete traject advies op maat ontvangt. Dit doen wij door onder andere te adviseren en informeren over tussentijdse veranderingen in je hypotheek. Zo krijg je informatie over tussentijdse aflossingen en rentewijzigingen. De begeleiding van onze hypotheekadviseurs zal niet stoppen wanneer jij de juiste hypotheek gevonden hebt. Wij zullen namelijk periodieke gesprekken inplannen zodat jij gedurende de looptijd van je hypotheek goed advies krijgt. Zo zijn wij van begin tot eind aanwezig om jouw zorgen uit handen te nemen.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Ben jij geïnteresseerd in onze diensten of ben je op zoek naar een 100% onafhankelijke hypotheekadviseur in Geffen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.