Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Sint Anthonis van onafhankelijke hypotheekadviseurs
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een passende hypotheek in Sint Anthonis

Vanaf het moment dat je begint met oriënteren naar een hypotheek in Sint Anthonis vraag je jezelf af welke hypotheekvorm écht past bij jouw situatie en wensen. HypothekenUnie gaat voor jou op zoek naar de best passende hypotheek en verzorgt daarmee jouw financiële planning van begin tot eind. Onze onafhankelijke adviseurs kunnen jou adviseren op het gebied van:

  • Hypotheken
  • Pensioenen
  • Verzekeringen

Daarbij maakt het niet uit of je een doorstromer, starter, oversluiter of ondernemer bent; bij HypothekenUnie kan iedereen terecht voor advies op maat. Onze hypotheekadviseurs in Sint Anthonis doen hun uiterste best om een hypotheek voor jou te vinden en geven je advies over de verschillende mogelijkheden en hypotheekvormen die er voor jou zijn. Samen bekijken we welke hypotheek bij jou past: in een persoonlijke kennismaking wordt jouw persoonlijke situatie duidelijk en vergelijken we alle voorwaarden met elkaar. Dankzij onze samenwerking met alle banken en verzekeraars van Nederland ben je verzekerd van volledig onafhankelijk hypotheekadvies. Onze adviseurs staan voor jou klaar bij ons op kantoor, maar kunnen ook bij jou op locatie langskomen.

De juiste hypotheek met bijpassende voorwaarden

Elke hypotheek heeft zijn eigen fiscale aspecten en voorwaarden en daarmee ook andere voor- en nadelen. Wil je graag aan het begin van de looptijd zo laag mogelijke lasten hebben, of wil je je hypotheek juist zo snel mogelijk aflossen? Als financieel dienstverlener verzorgen wij jouw financiële planning van A-Z, maar ook voor een los financieel/verzekeringsproduct kun je bij ons terecht.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Sint Anthonis op maat

Vaak gaat er maandelijks een groot deel van je inkomen op aan woonlasten en daarom wil je deze vanzelfsprekend het liefst zo laag mogelijk houden. Dit kun je doen door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en meest aantrekkelijke verzekeringen. Aangezien iedere persoonlijke situatie anders is, is het belangrijk dat je niet alleen rekening houdt met de laagste rente bij het kiezen van een hypotheek in Sint Anthonis. Woonlasten worden namelijk ook bepaald door je gezinssituatie, fiscale positie, doelen voor de toekomst en werk. Onze hypotheekadviseur bekijkt aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek samen met jou welke hypotheek het beste bij je past. Hierdoor kun jij profiteren van zo laag mogelijke maandlasten en creëer je financiële mogelijkheden waarmee je in de toekomst jouw dromen kunt realiseren.

Onze onafhankelijke werkwijze

Het maakt voor HypothekenUnie niet uit of je van plan bent om een tweede hypotheek af te sluiten, voor het eerst een huis te gaan kopen of je huidige hypotheek over te sluiten. Onze adviseurs doen hun uiterste best om een hypotheek te vinden die nu, maar ook later bij jou past. Hierbij werken wij samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kunnen daardoor naast de laagste hypotheekrente, ook een hypotheekvorm met de best passende voorwaarden voor jouw situatie vinden. Uiteraard wordt er hierbij rekening gehouden met de risico's van o.a. werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en lang leven.

Maar ook na het zetten van de handtekening blijft HypothekenUnie haar adviserende rol behouden. We blijven je gedurende de looptijd van je hypotheek informeren en adviseren over eventuele rentewijzigingen, tussentijdse aflossingen en nog veel meer. Ons doel is dan ook om jouw financiële zorgen uit handen te nemen en daarom ben je verzekerd van een hypotheek die ook in de toekomst kan doorstaan.

Kennismaken met HypothekenUnie?

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Sint Anthonis of omgeving, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis kennismaking. Wij geven je niet alleen professioneel en volledig onafhankelijk advies, maar begeleiden de gehele hypotheekaanvraag van begin tot eind.

Neem contact op met onze hypotheekadviseur in Sint Anthonis >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.