Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Een hypotheek in Zeeland die past bij jouw situatie? HypothekenUnie!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een hypotheek in Zeeland op maat

Wanneer je van plan bent om een hypotheek af of over te sluiten, stel je jezelf al snel de vraag welke hypotheek bij jouw situatie past. Vaak gaat er maandelijks een groot deel van je inkomsten op aan woonlasten en daarom is het belangrijk om deze vaste lasten zo laag mogelijk te houden. Onze hypotheekadviseur in Zeeland gaat voor jou op zoek naar een hypotheek die past bij jouw situatie van nu, maar ook kan meegroeien met veranderingen in de toekomst. Als starter/doorstromer/oversluiter of ondernemer ervaar jij o.a. de volgende voordelen:

 • Persoonlijk en volledig onafhankelijk advies;
 • Een hypotheek in Zeeland met de beste voorwaarden;
 • Deskundige begeleiding van begin tot eind;
 • Geen financiële zorgen meer.

De adviseurs van HypothekenUnie verzorgen jouw financiële planning van begin tot eind en nemen daarmee jouw financiële zorgen uit handen. Ons uitgangspunt is het geven van een doordacht totaaladvies, maar ook voor een los financieel- of verzekeringsproduct kun je bij ons terecht. Dankzij onze onafhankelijke en persoonlijke werkwijze ben je verzekerd van een hypotheek die nu en in de toekomst het beste voor jou is.

Een hypotheek op maat

Er wordt tegenwoordig veel gezegd en geschreven over de hypotheekmarkt in Nederland. Wij begrijpen dat je daardoor niet meer weet hoe alles in elkaar steekt en waar je allemaal aan moet denken. HypothekenUnie neemt daarom als financieel dienstverlener al jouw financiële zorgen uit handen. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt jouw situatie in beeld gebracht en bespreken we jouw hypotheekwensen en -eisen. Onze hypotheekadviseur kan jou advies geven op het gebied van onder andere pensioen, verzekeringen, hypotheken en kredieten. Uiteraard wordt er bij het totaaladvies ook rekening gehouden met de risico's van lang leven, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Een goede inventarisatie waarin jouw persoonlijke situatie, wensen en toekomstplannen worden doorgenomen is de eerste stap naar passend advies.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

100% onafhankelijk advies

In de drukke hypotheekmarkt onderscheidt HypothekenUnie zich door haar complete en volledig onafhankelijke aanpak. Onze adviseurs toetsen hypotheken op zaken zoals toekomstvisie, looptijd, fiscaliteit en gezinssituatie zodat we jouw woonlasten zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten bij jouw situatie.

Aan het einde van het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een helder hypotheek adviesrapport waarmee je inzicht krijgt in de gevolgen van o.a. arbeidsongeschiktheid, pensioen en werkloosheid voor je netto inkomen. Het inzichtelijk krijgen van deze gevolgen helpt jou bij het kiezen van een hypotheek in Zeeland.

Waarom hypotheekadvies in Zeeland van HypothekenUnie?

Mede dankzij onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zijn wij in staat om zowel ondernemer als particulier te voorzien van volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Zeeland en omgeving. Onze nauwe samenwerking met alle geldverstrekkers van het land zorgt ervoor dat we de meest onafhankelijke vergelijking voor jou kunnen maken. Kies je voor HypothekenUnie, dan ervaar je onder andere de volgende voordelen:

 • Afspraak is zowel op locatie alsook bij ons op kantoor mogelijk;
 • Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek;
 • Professionele begeleiding tot de einddatum is behaald;
 • Onafhankelijke en persoonlijke werkwijze.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in onze werkwijze en wil je graag een afspraak maken met een van onze adviseurs? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op! Het eerste gesprek is altijd gratis én vrijblijvend. Onze hypotheekadviseur in Zeeland staat voor je klaar bij ons op kantoor, maar kan ook bij jou op locatie langskomen. Wij leggen je graag alle mogelijkheden uit!

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.