Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: deskundig hypotheekadvies in Delfshaven
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Deskundig hypotheekadvies in Delfshaven

Wanneer jij aan het oriënteren bent naar een goede hypotheek in Delfshaven zul jij je ook wel de vraag stellen welke hypotheekvorm er bij jouw situatie aansluit. Met deze vraag kan een hypotheekadviseur van HypothekenUnie jou gemakkelijk helpen! Onze adviseurs kijken namelijk naar jouw persoonlijke plannen en zullen een financiële planning voor je verzorgen. Op deze manier kunnen zij jou van A tot Z begeleiden! De hypotheekadviseurs van HypothekenUnie kunnen jou advies geven over:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Pensioenen

Daarbij zal er geen onderscheid gemaakt worden tussen starters, ondernemers, doorstromers of oversluiters; iedereen kan bij ons terecht voor advies! Wij geven namelijk advies over de diverse hypotheekvormen en mogelijkheden. Daarnaast gaan wij samen met jou kijken naar welke hypotheek geschikt is voor jouw situatie. Jij kan een afspraak maken bij ons op kantoor maar onze hypotheekadviseur in Delfshaven kan ook bij jou op locatie langskomen voor onafhankelijk advies te geven.

Op zoek naar de juiste hypotheek en voorwaarden

Iedere hypotheekvorm is anders. Daarbij zijn dus ook andere voorwaarden aan gehecht en zal iedere hypotheek zijn eigen fiscale aspecten hebben. Dit neemt voor iedere hypotheek andere voor- en nadelen met zich mee. Jij kunt je dan de vraag stellen of je graag in het begin van je hypotheek lage lasten wilt hebben of juist zo snel mogelijk de kans wilt krijgen om af te lossen. HypothekenUnie biedt daarom hypotheekadvies in Delfshaven aan waarbij ook gekeken wordt naar jouw financiële planning. Daarnaast kunnen onze adviseurs ook een los financieelproduct of verzekeringsproduct verzorgen voor jou.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een aansluitende hypotheek

Omdat het kiezen van een hypotheek in Delfshaven erg lastig is tegenwoordig, helpt onze hypotheekadviseur in Delfshaven jou graag bij het zoeken van de juiste hypotheek. Daarbij staat een persoonlijke aanpak centraal. Tijdens het eerste gesprek zullen er vragen gesteld worden die betrekking hebben op jouw inkomsten, leefsituatie en hypotheekwensen. Op deze manier krijgen wij een goed beeld en kunnen we op zoek gaan naar een hypotheek die aansluit op deze criteria. Naast deze criteria wordt er ook rekening gehouden met zaken die zich in de toekomst voordoen. Denk hierbij aan werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of pensioen. Na het onderhandelen met de geldverstrekkers in Nederland zul jij een adviesrapport ontvangen. Op deze manier kun jij, met de opgedane kennis, een doordachte keuze kunnen maken die op langere termijn bij jouw situatie past.

Je zorgen worden uit handen genomen door HypothekenUnie

Na het kennismakingsgesprek zul jij je wensen aangegeven hebben. Hierna wordt er een financiële planning gemaakt of zul je een helder hypotheek adviesrapport ontvangen. Hierin wordt onder andere beschreven wat de gevolgen zijn bij arbeidsongeschiktheid, pensioen of studie van je kinderen en hoe dit invloed kan hebben op je hypotheek. Nadat er gekozen is, word jij niet aan je lot over gelaten. Onze hypotheekadviseurs blijven namelijk tijdens de duur van je hypotheek jou helpen en adviseren en zullen samen met jou besparingen bespreken. Hierdoor hoef jij je nooit zorgen te maken dat je te veel betaalt!

Wil jij hypotheekadvies in Delfshaven? Kom in contact met ons

Ben jij op zoek naar hypotheekadvies of wil je graag wat meer informatie over onze werkwijze of prijzen? Dan kun je een afspraak plannen met een van de hypotheekadviseurs van HypothekenUnie. Wij leggen bij ons op kantoor of bij jou op locatie graag alles in detail uit!

Plan een afspraak met een van onze financieel adviseurs >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.