Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Dongen: persoonlijk, onafhankelijk en vrijblijvend hypotheekadvies
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

HypothekenUnie Dongen en omgeving

Je bent op zoek naar een woning of een aanpassing van je huidige hypotheek. Of misschien ben je wel ondernemer en van plan om een pand aan te schaffen. Je wilt je zo goed mogelijk oriënteren en beschikken over de juiste informatie. HypothekenUnie te Dongen helpt je hier graag bij. Wij bieden persoonlijk advies door een ervaren en volledig onafhankelijke adviseur.

Ons team van specialisten geeft je graag uitleg over..

  • hypotheken
  • pensioenen
  • verzekeringen
  • financieringen

De combinatie van onze jarenlange ervaring, kennis en contact met alle verzekeraars en banken in Nederland kunnen wij van HypothekenUnie Dongen samen met jou de juiste hypotheekvorm vinden die past bij jou of jouw gezin.

 

Onze doelgroep

Wij bieden onafhankelijk en persoonlijk advies aan voor zowel particulieren als ondernemers. Dus iedereen die op zoek is naar passend hypotheekadvies in Dongen en omgeving én de juiste informatie voor de beste hypotheekvorm, kan bij HypothekenUnie een gesprek plannen.

Iedereen heeft een andere leefstijl en financiële situatie. Daarom is het vanzelfsprekend dat iedereen persoonlijk wordt benaderd om zo tot de juiste hypotheekvorm voor hem of haar te komen. Een gesprek is dan ook nodig om elkaar te leren kennen en een goed beeld te krijgen van jouw situatie. Alleen dan kunnen we passend en persoonlijk advies geven en dat is precies wat HypothekenUnie wilt bieden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze voor het juiste hypotheekadvies in Dongen

Wij willen je graag voor een kennismakingsgesprek uitnodigen bij ons op kantoor of bij jou thuis. Door te luisteren naar al jouw wensen, behoeften en voorwaarden krijgen wij een goed inzicht en kunnen we op zoek naar relevante geldverstrekkers. Wij informeren bij hun en gaan in onderhandeling voor de goedkoopst mogelijke hypotheekvorm. Wij leggen graag alle hypotheekvormen aan je uit en maken een selectie van de best passende hypotheken voor jou. Samen kunnen we dan de juiste keuze maken.

Wij hebben contact en een goede samenwerking met vrijwel alle geldverstrekkers in Nederland. Dit geeft jou het voordeel dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt en gegarandeerd het juiste hypotheekadvies kunt verwachten. Een aantal geldverstrekkers waarmee wij samenwerken:

ING – ABN AMRO – Rabobank – Tellius Hypotheken – Syntrus Achmea – OBVION – Hypotrust – Nationale Nederlanden – Delta Lloyd

Meer informatie?

Voor meer informatie maak je een afspraak met ons op kantoor of bij jou thuis. Het eerste gesprek is voor onze kosten en is altijd vrijblijvend. Maak daarom snel een afspraak voor hypotheekadvies in Dongen en omgeving. HypothekenUnie helpt je graag.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.