Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Persoonlijk & onafhankelijk hypotheekadvies in Hellevoetsluis
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Hellevoetsluis

Een hypotheek die past bij je situatie van dit moment, maar ook rekening houdt met veranderende omstandigheden in de toekomst is erg belangrijk indien je van plan bent om:

 • Te gaan verhuizen;
 • Je eerste huis te gaan kopen;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten.

HypothekenUnie houdt rekening met je totale financiële huishouding zoals overlijden, pensioen, vermogen en werkloosheid en gaat voor jou op zoek naar een passende hypotheek in Hellevoetsluis. Door het kiezen van de juiste hypotheekvorm met bijpassende voorwaarden kunnen wij je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk houden. Onze hypotheekadviseur in Hellevoetsluis geeft je graag advies over alle mogelijke hypotheekvormen en de mogelijkheden voor jouw situatie. Samen bekijken we welke hypotheek het beste bij jou past, zodat je profiteert van de laagste maandlasten en financiële mogelijkheden creëert om in de toekomst je dromen te kunnen realiseren.

Advies op maat

HypothekenUnie richt zich niet enkel op de laagste hypotheekrente, maar houdt ook rekening met onder andere gezinssituatie, toekomstvisie en looptijd zodat je woonlasten exact aansluiten op je specifieke persoonlijke situatie. Woonlasten worden namelijk ook bepaald door gezinssituatie, fiscale positie, werk, zekerheden en eigen middelen of verplichtingen.

De eerste stap naar passend hypotheekadvies in Hellevoetsluis is een goede inventarisatie waarin je toekomstplannen, wensen en persoonlijke situatie worden doorgenomen. Onze hypotheekadviseur houdt uiteraard ook rekening met je financiële huishouding zoals vermogen, pensioen en eventuele werkloosheid en werkt vanuit deze inventarisatie een totaaladvies uit.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De werkwijze van HypothekenUnie

Zodra jouw wensen en persoonlijke situatie in kaart zijn gebracht gaat onze hypotheekadviseur samen met jou op zoek naar een hypotheek die bij je past. We bekijken samen alle mogelijkheden en helpen je bij het maken van de juiste keuze. HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers van Nederland en kan daardoor een 100% onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Natuurlijk brengen we tijdens dit gesprek ook de risico's van overlijden, lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid in kaart. Je ontvangt aan het einde van het kennismakingsgesprek een helder hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen voor je netto inkomen op het gebied van overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen inzichtelijk worden.

Vind de juiste hypotheek in Hellevoetsluis

Mede door onze persoonlijke aanpak, brede kennis en jarenlange ervaring kunnen wij zowel particulier als ondernemer onafhankelijk advies bieden. Onze hypotheekadviseur in Hellevoetsluis kan jou verzekeren van een hypotheek die nu én in de toekomst bij je past.

 • Geen financiële zorgen
 • Optimale service;
 • Begeleiding van begin tot eind.

Je hoeft dus alleen je wensen en eisen door te geven en vervolgens nemen wij al je financiële zorgen uit handen. We verzorgen de financiële planning voor je complete huishouding en houden rekening met de toekomst. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek die nu, maar ook in de toekomst en in eventueel financieel minder goede tijden kan doorstaan.

Vrijblijvende en gratis kennismaking

HypothekenUnie beantwoordt graag al je vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Hellevoetsluis. Neem gerust contact met ons op voor hypotheekadvies in Hellevoetsluis op maat. Wij staan voor je klaar en laten je graag uitgebreid kennismaken met onze service en expertise.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.