Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Voor iedereen passend hypotheekadvies in Fijnaart
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Een passende hypotheek in Fijnaart

Ben je van plan om binnenkort een woning, beleggingspand of bedrijfspand te kopen of te verbouwen? Dan heb je daar in vrijwel alle gevallen een hypotheek voor nodig. Jouw maandelijkse woonlasten kun je gelukkig zo laag mogelijk houden door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en bijpassende voorwaarden. Onze hypotheekadviseur in Fijnaart verzorgt de financiële planning voor je complete huishouding en neemt daarmee al jouw financiële zorgen uit handen.

  • Passend hypotheekadvies in Fijnaart;
  • Optimale service & professionele begeleiding van A-Z
  • Hypotheek op maat;
  • Samenwerking met álle geldverstrekkers voor volledig onafhankelijk advies.

Zowel starters, ondernemers, particulieren, doorstromers en oversluiters kunnen bij HypothekenUnie terecht. Wij hebben alle hypotheekvormen in huis en werken samen met alle geldverstrekkers in Nederland voor een 100% onafhankelijke vergelijking. Onze hypotheekadviseur helpt jou bij het vinden van een hypotheek in Fijnaart die niet alleen nu, maar ook in de toekomst bij jouw situatie past.

Volledig onafhankelijke aanpak

In de drukke hypotheekmarkt kunnen wij ons mede door onze eigentijdse, complete en volledig onafhankelijke aanpak onderscheiden. HypothekenUnie streeft ernaar om jouw maandelijkse woonlasten aan te laten sluiten op je persoonlijke situatie van nu en in de toekomst. Hierbij wordt er niet alleen rekening gehouden met de laagste hypotheekrente, maar ook met je totale financiële huishouding zoals vermogen, overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen.

Er zijn binnen de hypotheekmarkt vele aanbieders van financiële diensten en producten. Door onze samenwerking met alle banken en verzekeraars in Nederland, kunnen we jou een volledig onafhankelijke aanpak garanderen. Onze hypotheekadviseur in Fijnaart geeft je graag advies op het gebied van vermogensbeheer, pensioenen, kredieten, hypotheken en verzekeringen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe gaat HypothekenUnie te werk?

Tijdens onze kennismaking brengt onze hypotheekadviseur jouw situatie en wensen duidelijk in beeld. Zodra alles duidelijk in kaart is gebracht, krijg je advies over de verschillende hypotheekvormen en welke mogelijkheden er voor jou zijn. Uiteraard brengen we ook de risico's van onder andere overlijden, lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid in kaart zodat je bent verzekerd van een hypotheek in Fijnaart die ook in de toekomst kan doorstaan.

Aan het einde van het kennismakingsgesprek ontvang je een helder hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van bijvoorbeeld pensioen en arbeidsongeschiktheid voor je netto inkomen inzichtelijk worden. Dit helpt je uiteindelijk bij het maken van de juiste keuze. Je hoeft dus alleen jouw wensen en eisen op het gebied van hypotheken door te geven en wij regelen de rest voor jou!

Hypotheekadvies in Fijnaart op maat

Ben je op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur voor volledig onafhankelijk advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Wij staan voor je klaar bij ons op kantoor, maar kunnen ook langskomen bij jou op locatie in Fijnaart. Ons team van professionals staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je uitgebreid kennis te laten maken met onze optimale service en expertise!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.