Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Noordwijkerhout: Passend hypotheekadvies voor iedereen!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Noordwijkerhout op maat

Woon je in Noordwijkerhout of omgeving en ben je op zoek naar een betrouwbare partij waarbij je een hypotheek onder de beste voorwaarden kunt afsluiten? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé onafhankelijke financieel adviseur in Noordwijkerhout en omgeving indien je van plan bent om:

  • Je huidige hypotheek over te sluiten;
  • Een tweede hypotheek af te sluiten;
  • Voor het eerst een huis te gaan kopen;
  • Om te verhuizen naar Noordwijkerhout of omgeving.

In al deze gevallen mag je onafhankelijk hypotheekadvies zeker niet vergeten! Onze hypotheekadviseurs in Noordwijkerhout houden niet alleen rekening met de laagste hypotheekrente, maar kijken ook naar belangrijke zaken zoals premie, voorwaarden en de eventuele risico's die je loopt. Met ons onafhankelijke hypotheekadvies in Noordwijkerhout ben je verzekerd van een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst het beste voor jou is!

Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal. Daarom vinden afspraken plaats bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Noordwijkerhout.

Onafhankelijk advies: onze werkwijze

Ons doel is om jou financiële rust te bieden en daarom nemen we jouw zorgen over het vinden van de juiste hypotheek uit handen. Maar ook nadat we een passende hypotheek hebben gevonden blijven wij je optimale service bieden door middel van periodieke servicegesprekken en een maandelijkse besparingscheck. Onze hypotheekadviseur gaat samen met jou in gesprek om jouw hypotheekwensen duidelijk te krijgen. Hoelang wil je bijvoorbeeld nog werken tot je met pensioen gaat? En wat zijn je wensen bij eventuele werkloosheid? Allemaal vragen die we tijdens het kennismakingsgesprek duidelijk willen krijgen. Het eerste adviesgesprek nemen we daarom ook altijd voor onze eigen rekening, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Persoonlijke begeleiding gedurende de looptijd van jouw hypotheek in Noordwijkerhout

Ons onafhankelijke hypotheekadvies in Noordwijkerhout gaat samen met persoonlijke begeleiding. Jij gaat de best passende hypotheek dragen en daarom willen wij jou bij alle stappen begeleiden zodat je tot de einddatum van de hypotheek altijd op de hoogte bent en goed geïnformeerd blijft. Daarom gaat onze service zelfs na het afsluiten van je hypotheek door. We begeleiden je van offerte tot notaris en blijven ook daarna in contact. Dit doen we door het houden van periodieke servicegesprekken en een maandelijkse besparingscheck.

Zijn er rentewijzigingen of veranderen er hypotheekregels? Dan geven wij jou hierover gedurende de looptijd advies. HypothekenUnie neemt jouw financiële zorgen over zodat jij optimaal kunt genieten van het afgenomen product; de hypotheek.

De kosten voor hypotheekadvies

Hoeveel het hypotheekadvies voor jouw hypotheek in Noordwijkerhout kost is afhankelijk van een aantal factoren die wij graag tijdens een persoonlijk gesprek toelichten. Door lage bedrijfskosten – waar ook jij van mag profiteren – kunnen we je vooraf wel al vertellen dat wij voordelige tarieven hanteren.

Maak vrijblijvend en gratis een eerste afspraak!

Ons team maakt graag kennis met jou om al jouw vragen te beantwoorden. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis én vrijblijvend, dus twijfel niet en neem gerust contact met ons op!

Maak een afspraak met onze onafhankelijke hypotheekadviseurs in Noordwijkerhout >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.