Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een hypotheek in Deursen die nu én later bij jou past
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Passende hypotheek in Deursen

Van plan om een beleggingspand, woning of bedrijfspand te kopen of te verbouwen? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk een hypotheek nodig. Om je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk te houden, is het van belang om de juiste hypotheekvorm te kiezen met bijpassende voorwaarden. Maar welke hypotheek in Deursen past nu bij jouw situatie? Onze hypotheekadviseur gaat samen met jou op zoek naar de beste hypotheek. Eigenlijk neemt onze hypotheekadviseur in Deursen al jouw financiële zorgen uit handen. Wij verzorgen namelijk jouw financiële planning van begin tot eind. Dus ben je van plan om:

 • Je huidige hypotheek over te sluiten;
 • Je eerste huis te gaan kopen;
 • Te gaan verhuizen;
 • Of een tweede hypotheek af te sluiten?

Stop dan met zoeken en neem contact op met HypothekenUnie. Onze hypotheekadviseur in Deursen kan jou voorzien van een passend en 100% onafhankelijk advies. Doordat wij alle hypotheekvormen in huis hebben en samenwerken met alle geldverstrekkers in Nederland, kunnen wij een onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Voor ons maakt het niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent: bij HypothekenUnie kan iedereen terecht met financiële vragen. Onze hypotheekadviseur helpt jou bij het vinden van een geschikte hypotheek. Hierbij houden wij ook rekening met veranderingen in de toekomst.

Onafhankelijke, complete en eigenzinnige aanpak

De Nederlandse hypotheekmarkt kent vele aanbieders van financiële diensten en producten. Dankzij onze onderscheidende aanpak zijn wij in staat om in de drukke hypotheekmarkt vele klanten te mogen begeleiden bij hun zoektocht naar de meest ideale hypotheekvorm. Wij streven ernaar om jouw woonlasten zoveel mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke situatie. Bij het kiezen van de juiste hypotheek houden wij niet alleen rekening met de laagste hypotheekrente. HypothekenUnie kijkt namelijk ook naar je totale financiële huishouding. Hierbij kun je denken aan zaken als overlijden, vermogen, pensioen, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

Als onafhankelijke dienstverlener werken wij samen met alle banken en verzekeraars van Nederland. Dit maakt het mogelijk dat jij verzekerd bent van een volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Deursen. HypothekenUnie geeft je graag uitgebreid advies omtrent hypotheken, vermogensbeheer, pensioenen, kredieten en verzekeringen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Maak kennis met onze werkwijze

HypothekenUnie trapt altijd af met een kennismakingsgesprek waarin jouw hypotheekwensen, eisen en persoonlijke situatie in beeld worden gebracht. Zodra dit helder is, krijg je advies over diverse hypotheekvormen en worden de mogelijkheden langs elkaar gelegd. Hier worden natuurlijk ook de risico's van overlijden, lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid in kaart gebracht. Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je van onze hypotheekadviseur een adviesrapport waarin alles nogmaals helder staat uitgelegd, zodat je alles thuis nog eens rustig op je gemak kunt doornemen.

Voordelen van HypothekenUnie

Op het moment dat je voor HypothekenUnie kiest, geniet je van een aantal voordelen ten opzichte van andere financiële dienstverleners. Bij ons ervaar je onder andere de volgende voordelen:

 • Optimale service van A-Z;
 • Professionele begeleiding;
 • Volledig onafhankelijk en persoonlijk advies;
 • Al jouw financiële zorgen worden uit handen genomen.

Hypotheekadvies in Deursen nodig?

Zit je nog met vragen of wil je graag wat meer informatie over het verkrijgen van een hypotheek in Deursen? Neem dan contact met ons op. Onze hypotheekadviseurs staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Dit kan zowel bij ons op kantoor als bij jou op locatie. De eerste afspraak die je maakt is altijd gratis én vrijblijvend. Wij zien ernaar uit om met jou kennis te maken!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.