Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: persoonlijk & onafhankelijk hypotheekadvies in Gilze
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Gilze

Wil je gaan verhuizen of juist een tweede hypotheek afsluiten als particulier of ondernemer? HypothekenUnie is dé onafhankelijke financieel adviseur voor jouw financiële planning, verzekeringen, hypotheek en pensioen. Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Gilze helpt je graag wanneer je:

  • Voor de eerste keer een huis gaat kopen;
  • Een tweede hypotheek gaat afsluiten;
  • Gaat verhuizen van je huidige koopwoning naar een andere koopwoning;
  • Jouw huidige hypotheek wilt oversluiten voor een lagere rente;
  • Gaat verhuizen van je huidige huurwoning naar een koopwoning.

Een hypotheek heeft veel invloed op je financiële leven en daarom is een goed en onafhankelijk advies erg belangrijk. Wij houden hierbij niet alleen rekening met de laagste rente maar ook met de premie, de voorwaarden, de eventuele risico's die je loopt en de manier waarop je aflost. Ons doel is dat jij een hypotheek in Gilze kiest die helemaal bij jou past.

HypothekenUnie vindt een persoonlijke benadering erg belangrijk. Een persoonlijke aanpak staat daarom bij ons centraal. Plan je afspraak bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Gilze.

Passend hypotheekadvies in Gilze

Wij gaan samen met jou op zoek naar een hypotheek die voldoet aan jouw wensen. We maken een selectie van de goedkoopste aanbieders, leggen de voorwaarden naast elkaar en helpen jou uiteindelijk bij het maken van de juiste keuze. Bij ons totale hypotheekadvies houden we rekening met belangrijke zaken zoals arbeidsongeschiktheid, pensioen, werkloosheid en eventuele inkomensterugval. Zo heb je niet alleen de beste hypotheek voor nu, maar ook voor later!

HypothekenUnie werkt samen met geldverstrekkers zoals ING, Rabobank, Obvion, AEGON, ABN AMRO en Delta Lloyd zodat we een hypotheek met de beste voorwaarden kunnen vinden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Langdurig adviserende rol

Onze hypotheekadviseur in Gilze begeleidt jou van het begin tot eind: van offerte tot notaris. Maar ook na het zetten van de handtekening behouden wij onze adviserende rol. HypothekenUnie blijft jou gedurende de looptijd van je hypotheek optimale service bieden. Dit doen wij door te informeren over tussentijdse aflossingen, verhogingen en rentewijzigingen. Onze taak stopt pas wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald, zodat we jou financiële rust kunnen bieden.

Onze prijzen

Hoeveel het hypotheekadvies kost, is afhankelijk van een aantal factoren welke wij graag in een persoonlijk gesprek toelichten. Plan vrijblijvend een eerste gratis afspraak met onze hypotheekadviseur voor de beste hypotheek in Gilze!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.