Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Buitenkaag; passend en op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Buitenkaag en omstreken

Bij de zoektocht naar een huis is het vinden van de juiste hypotheek natuurlijk verbonden. Bij het vinden van de juiste hypotheek mogen geen belangrijke aspecten vergeten worden. Met behulp van onze gespecialiseerde hypotheekadviseurs in Buitenkaag kunnen wij een best schikkende hypotheek voor jou vinden.

Staat er in je planning om...

  • Een starterswoning te kopen
  • Te verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning
  • Je hypotheek over te sluiten
  • Je onderneming uit te breiden

Dan biedt HypothekenUnie de uitkomst voor jou. Door een samenwerking met alle banken en verzekeraars kunnen wij door middel van bemiddeling de best passende hypotheek aanbieden. Onze adviseurs in Buitenkaag bekijken graag de opties met jou samen.

De doelgroep van HypothekenUnie

HypothekenUnie biedt aan iedereen hulp die op zoek is naar een hypotheek in Buitenkaag en omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan starters, maar ook aan grotere ondernemingen die aan een uitbreiding of een groter pand denken. Wij richten ons dus niet alleen op particuliere doeleinden maar ook op de business aspecten van hypotheken.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Waarom voor HypothekenUnie kiezen?

HypothekenUnie biedt hypotheekadviseurs in Buitenkaag aan die onafhankelijk advies geven in het zoeken naar de perfecte hypotheek. Hierbij luisteren we naar alle wensen en behoeftes en zoeken op die criteria naar de beste en goedkoopste hypotheekaanbiedingen die passen op jouw persoonlijke situatie. Je hoeft niet bang te zijn dat dit maar voor korte termijn past op jouw persoonlijke en financiële situatie, onze adviseurs zorgen er namelijk voor dat er doorlopend informatie wordt doorgestuurd over veranderingen in rente en aflossingen. Hierdoor kan er snel en adequaat gehandeld worden en past de hypotheek op lange termijn bij jouw situatie.

Hypotheekadvies in Buitenkaag nodig?

Ben je geïnteresseerd in onze hulp en had je graag meer informatie of advies gehad? Neem dan contact op met één van onze hypotheekadviseurs in Buitenkaag. Je kan langs komen bij ons op kantoor of een afspraak maken voor een gesprek op locatie. Ons eerste adviesgesprek is bij ons gratis en vrijblijvend. Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.