Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheek in Dordrecht op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadvies in Dordrecht

Wil je een tweede hypotheek afsluiten, voor het eerst een huis kopen of je huidige hypotheek oversluiten? Als onafhankelijke financieel adviseur beantwoordt HypothekenUnie al jouw vragen. Dankzij het ruime aanbod van verschillende hypotheekvormen en onze samenwerking met alle geldverstrekkers van Nederland, kunnen we een hypotheek in Dordrecht vinden die past bij jouw situatie. Aan de hand van onze moderne, onafhankelijke en complete aanpak kunnen we jou adviseren over:

Particulieren én ondernemers kunnen voor onafhankelijk hypotheekadvies in Dordrecht langskomen bij ons op kantoor, maar ook een afspraak bij jou op locatie is mogelijk. Door onze ervaring, persoonlijke aanpak, samenwerking met alle geldverstrekkers en know-how, kunnen we al jouw financiële zorgen uit handen nemen. We begeleiden je van A-Z en verzekeren je van een hypotheek die ook in de toekomst bij je past.

Persoonlijke aandacht staat centraal

Voor iedereen is een hypotheek afsluiten een belangrijk moment. Je dient immers rekening te houden met de maandelijkse lasten die een grote invloed op jouw toekomst kunnen hebben. Deze vaste lasten worden door onder andere fiscale positie, werk, eigen middelen en gezinssituatie bepaald. Ook de risico's van lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid komen aan bod. Er zijn verder verschillende soorten hypotheekvormen waar je een keuze uit kunt maken. Wil je bijvoorbeeld je lening zo snel mogelijk afbetalen? Of wil je aan het begin van de hypothecaire lening juist zo weinig mogelijk lasten hebben? Al deze vragen worden duidelijk tijdens het kennismakingsgesprek.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een hypotheek in Dordrecht op maat

Het afsluiten van een hypotheek vereist veel persoonlijke aandacht en tijd. Daarom zijn we altijd bereid om een afspraak bij jou op locatie te maken. Onze hypotheekadviseur in Dordrecht informeert jou over de voor- en nadelen van alle hypotheekvormen en de voorwaarden die daarbij horen. Je ontvangt van onze adviseur bovendien informatie over de risico's van arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid. Kies je voor HypothekenUnie? Dan ben je verzekerd van een volledig doordacht totaaladvies dat met veranderende situaties in de toekomst kan meegroeien.

Begeleiding van begin tot eind

Onze hypotheekadviseur in Dordrecht brengt tijdens het kennismakingsgesprek jouw hypotheekwensen en persoonlijke situatie in kaart. Je ontvangt op basis daarvan advies over de verschillende vormen van hypotheken en de mogelijkheden die daarbij horen.

Na ons kennismakingsgesprek ontvang je een duidelijk hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van onder andere studie van kinderen en pensioen voor je netto inkomen duidelijk worden. Ook tijdens de looptijd van de hypotheek kun je gebruikmaken van onze klantvriendelijke service. Elke maand houden we een besparingscheck waarmee we jouw financiële zorgen volledig uit handen nemen.

Contact opnemen?

Geïnteresseerd in onze diensten en wil je zo snel mogelijk in contact komen met onze adviseur? Neem dan gerust contact met ons op voor hypotheekadvies in Dordrecht op maat. We geven je graag persoonlijk, doordacht en 100% onafhankelijk advies!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.