Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Volledig onafhankelijk & persoonlijk hypotheekadvies in Rossum
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Rossum op maat

Woon je in de omgeving van Rossum en ben je nog op zoek naar de juiste hypotheek of wil je een hypotheek oversluiten? In dat geval kan een onafhankelijke hypotheekadviseur in Rossum van HypothekenUnie jou helpen bij het maken van een goede keuze. Iedereen, dus zowel particulieren als ondernemers, is welkom bij ons. Van starters, doorstromers, oversluiters tot aan ondernemers. Eigenlijk kunnen we eenieder helpen die zich herkent in een van de volgende situaties:

  • Gaat voor het eerst een huis kopen;
  • Wilt een tweede hypotheek afsluiten;
  • Wilt de huidige hypotheek oversluiten;
  • Wilt verhuizen.

HypothekenUnie onderscheidt zich door gericht financieel advies te geven welke gebaseerd is op kennis van de markt, persoonlijke aspecten en onze jarenlange praktijkervaring. Bovendien werken wij samen met álle geldverstrekkers in Nederland. Hierdoor zijn we in staat om de beste onafhankelijke vergelijking voor jou te maken!

Deskundig hypotheekadvies in Rossum

Zoals hierboven al vermeld kan iedereen die op zoek is naar passend hypotheekadvies van een onafhankelijke hypotheekadviseur in Rossum bij ons vrijblijvend een afspraak plannen. HypothekenUnie hecht veel waarde aan het opbouwen van een vertrouwensband, het nakomen van afspraken en aan het lokale aspect. Voor HypothekenUnie is iedere klant uniek en daarom wordt er ook voor iedere klant afzonderlijk gekeken in wat voor soort situatie het individu verkeerd en welke oplossing het beste bij hem/haar past. Bovendien wordt er ook rekening gehouden met belangrijke toekomstige zaken, zoals eventuele inkomensterugval, pensioen en werkloosheid. Zo ben je verzekerd van de beste hypotheek voor nu én voor later. Al met al: HypothekenUnie is dé financieel adviseur voor jouw financiële planning, pensioen, verzekeringen en hypotheek in Rossum.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze

Hoe dan ook, voorop staat dat al jouw financiële zorgen uit handen genomen worden door onze experts. Samen met jou gaat onze hypotheekadviseur een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment maken, waarbij alle voorwaarden vergeleken worden. Vervolgens zal onze adviseur een adviserende rol innemen bij het maken van de juiste keuze. Maar ook na het zetten van de handtekening houdt onze adviserende rol niet op. Wij blijven jou namelijk informeren over tussentijdse aflossingen, rentewijzigingen en verhogingen. HypothekenUnie biedt jou financiële rust en neemt al jouw zorgen omtrent een hypotheek in Rossum uit handen.

Contact opnemen?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je graag meer informatie over hypotheekadvies in Rossum? Dan verwelkomt ons team van experts jou graag op ons kantoor of bij jou op locatie. Wij helpen jou graag je doelen en wensen te behalen. Plan gerust een eerste afspraak in! Twijfel niet, want ons eerste adviesgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Neem direct contact met ons op of kom gerust eens langs bij ons op kantoor.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.