Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Drechtsteden: Hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in de Drechtsteden

Vanaf het moment dat je begint met oriënteren voor een hypotheek in de Drechtsteden stel je jezelf al snel de vraag welke hypotheek nou écht geschikt is voor jouw situatie. Het maakt niet uit of je van plan bent om:

Of je op zoek bent naar het beste hypotheekadvies voor je eerste woning of je huidige hypotheek eens onder de loep wil nemen: onze hypotheekadviseur in de Drechtsteden helpt graag een hypotheek te vinden die past bij jouw situatie. Wij nemen graag al jouw financiële zorgen uit handen en kunnen jou mede door onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak, brede kennis en de samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland verzekeren van een passend hypotheekadvies met de laagst mogelijke rente welke past bij jouw toekomstplannen!

Financieel advies van A tot Z

Als financieel dienstverlener verzorgt HypothekenUnie jouw financieel adviestraject van begin tot eind. Onze hypotheekadviseur in de Drechtsteden kan jou adviseren op het gebied van verzekeringen, pensioen, hypotheken, vermogensbeheer en kredieten en brengt daarnaast de risico's van eventuele arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden in kaart. Hierdoor ben jij verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies in de Drechtsteden voor nu én in de toekomst.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De voordelen van HypothekenUnie

HypothekenUnie werkt samen met vrijwel alle banken en verzekeraars van Nederland en neemt bij iedere situatie de aanbiedingen van dat moment mee in het advies. Het kiezen van een hypotheek is een belangrijk moment, aangezien het je maandelijkse lasten beïnvloedt en veel invloed heeft op je toekomst. Daarom staat een persoonlijke aanpak bij ons centraal. Onze hypotheekadviseur stelt tijdens het kennismakingsgesprek gerichte vragen over inkomsten, leefstijl, toekomstplannen en hypotheekwensen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie.

Om een betere beslissing te kunnen maken ontvang je van ons een duidelijk hypotheekrapport waarin de gevolgen van diverse toekomstige gebeurtenissen op je netto inkomen worden beschreven. Hierbij kun je denken aan de gevolgen van arbeidsongeschiktheid, pensioen, studie van kinderen en eventueel het overlijden van je partner.

Hypotheekadvies in de Drechtsteden? HypothekenUnie komt bij je langs!

Ben je op zoek naar onafhankelijk advies voor jouw hypotheek in de Drechtsteden? Dan staan de hypotheekadviseurs van HypothekenUnie voor jou klaar bij ons op kantoor, maar ook een afspraak bij jou op locatie is mogelijk.

Wil je graag meer informatie of advies? Onze voorkeur gaat uit naar een persoonlijk (advies)gesprek om jouw situatie en hypotheekwensen te bespreken. Neem daarom gerust contact op met onze hypotheekadviseur.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.