Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een passende hypotheek in Bollenstreek / Haarlemmermeer
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Bollenstreek/Haarlemmermeer

Je gaat wonen in de omgeving Bollenstreek/Haarlemmermeer maar hebt nog niet de juiste hypotheek gevonden. Het zoekproces duurt lang en je kan niet vinden wat je nu daadwerkelijk zoekt. De onafhankelijke hypotheekadviseurs in Bollenstreek/Haarlemmermeer helpen jou graag met het vinden van de juiste hypotheek. Daarbij maakt het voor ons niet uit wat je plannen zijn. Zo kan het zijn dat je:

  • Wilt verhuizen naar een andere woning
  • Een starterswoning wilt kopen
  • Een huidige hypotheek wilt oversluiten
  • Of een tweede hypotheek wilt afsluiten

Door onze ervaren en persoonlijke aanpak en de samenwerking met de Nederlandse banken kunnen wij jou garanderen dat wij altijd een oplossing vinden voor jouw persoonlijke situatie. Ons advies is ook altijd onafhankelijk. Hierdoor vind jij de perfecte hypotheek in Bollenstreek/Haarlemmermeer.

Voor wie is een onafhankelijke hypotheekadviseur bedoeld?

Onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Bollenstreek/Haarlemmermeer is bestemd voor iedereen die op zoek is naar hypotheekadvies. Voor ons gespecialiseerde team maakt het niet uit of het om een particuliere situatie gaat of een ondernemer. Wij kunnen door onze ervaring en kennis iedere persoonlijke situatie onder handen nemen en een geschikte hypotheek vinden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De voordelen

Een onafhankelijk hypotheekadviseur inschakelen draagt een hoop voordelen met zich mee. Zo hoef jij je namelijk geen zorgen te maken over de verschillende soorten hypotheken. Wij gaan met jou in gesprek en bespreken dan jouw wensen en eisen maar kijken ook naar jouw financiële plaatje. Daarna gaat onze adviseur in bemiddeling met de Nederlandse geldverstrekkers en geeft jou dan een onafhankelijke vergelijking van de beste hypotheken. Daarna zullen wij jou helpen kiezen en tijdens de looptijd van de hypotheek zullen wij jou up-to-date houden van alle veranderingen binnen je hypotheek. Hierdoor zal je hypotheek in Bollenstreek/Haarlemmermeer op lange termijn bij jou passen.

Hypotheekadvies in Bollenstreek/Haarlemmermeer nodig?

Ben je geïnteresseerd in onafhankelijk hypotheekadvies? Of heb je nog een aantal vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Dan kun je gratis en vrijblijvend een afspraak maken met een van onze hypotheekadviseurs. Wij kunnen dan een gesprek inplannen dat plaats kan vinden bij jou op locatie of bij ons op kantoor. Een afspraak plannen kan hier.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.