Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Hedel op maat - HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadviseur in Hedel

Wil je een huis gaan kopen, een tweede hypotheek afsluiten of je huidige hypotheek oversluiten? Grotendeels gaan je inkomsten maandelijks op aan woonlasten en daarom is het belangrijk dat je kiest voor de juiste hypotheek in Hedel. Hierdoor worden je vaste lasten zo laag mogelijk gehouden en creëer je mogelijkheden voor de toekomst. Onze hypotheekadviseur in Hedel verzorgt jouw financiële planning van A-Z en neemt daarmee al je financiële zorgen uit handen. De voordelen die jij daardoor ervaart?

  • Deskundige begeleiding van begin tot eind;
  • Gratis en vrijblijvend kennismaken;
  • Hypotheekadvies in Hedel op maat;
  • Informatie van alle geldverstrekkers in Nederland;
  • Volledig onafhankelijke vergelijking en advies.

Al jouw zorgen worden uit handen genomen en we gaan op basis van jouw hypotheekwensen, eisen en persoonlijke situatie op zoek naar een hypotheek die het beste bij je past. Uiteraard een met zo laag mogelijke rente en de beste voorwaarden die ook aansluiten bij jouw toekomstplannen.

Verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden

Aangezien iedere persoonlijke situatie anders is, is het belangrijk om niet alleen naar de laagste rente te kijken bij het kiezen van een hypotheek. Je maandelijkse woonlasten worden namelijk ook door bijvoorbeeld fiscale positie, werk, gezinssituatie en ambities voor de toekomst bepaald. De hypotheekadviseur in Hedel van HypothekenUnie geeft jou volledig onafhankelijk advies over de hypotheekvormen die er zijn en welke mogelijkheden bij jouw situatie passen. Hierdoor kun jij nu profiteren van zo laag mogelijke maandlasten en creëer je financiële mogelijkheden voor in de toekomst.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een hypotheek in Hedel op maat

Als financieel dienstverlener verzorgt HypothekenUnie jouw financiële planning van begin tot eind. Wij kunnen je adviseren over onder andere verzekeringen, pensioenen, hypotheken en vermogensbeheer en brengen daarbij de risico's van o.a. werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en lang leven in kaart. Voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Hedel staan onze adviseurs klaar. Hierbij maakt het niet uit of je een doorstromer, starter, oversluiter of ondernemer bent; ons doel is om jouw financiële zorgen uit handen te nemen.

Hoe gaan we te werk?

Gedurende het kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur jouw wensen en persoonlijke situatie in beeld. Wil je bijvoorbeeld jouw hypotheek zo snel mogelijk aflossen of wil je liever aan het begin van de looptijd zo laag mogelijke lasten hebben? Al deze vragen komen aan bod tijdens het kennismakingsgesprek.

Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een helder hypotheek adviesrapport waarin je de gevolgen van bijvoorbeeld werkloosheid, pensioen en studie van eventuele kinderen voor je netto inkomen duidelijk op een rijtje ziet. Wij nemen al je zorgen uit handen en beantwoorden graag al je financiële vragen. Ook tijdens de looptijd van de hypotheek blijven wij je optimale service bieden door het houden van een maandelijkse besparingscheck en het plannen van periodieke servicegesprekken.

Kom in contact met HypothekenUnie

Spreekt onze werkwijze jou aan en ben je op zoek naar 100% onafhankelijk hypotheekadvies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij staan voor je klaar bij ons op kantoor, maar kunnen ook bij jou op locatie in Hedel langskomen.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.