Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een passende hypotheek in Megen voor jouw situatie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Megen en omgeving

Je woont in of nabij Megen en je wilt een hypotheek afsluiten of oversluiten. Hierbij heb je een betrouwbaar en goed advies nodig. HypothekenUnie is gespecialiseerd in financieel advies voor particulieren en ondernemers, die op zoek zijn naar een hypotheek in Megen en omstreken. Door onze jarenlange ervaring, brede kennis en lokale én persoonlijke aanpak verzekeren wij jou van een goed en passend hypotheekadvies in Megen. Doordat wij samenwerken met alle banken en verzekeraars in Nederland kunnen wij als geen ander op zoek gaan naar een hypotheek die het beste bij jouw wensen, eisen en persoonlijke situatie past. Wij werken onder andere samen met grote geldverstrekkers als:

  • ING;
  • ABN AMRO;
  • Rabobank;
  • OBVION;
  • Nationale Nederlanden;
  • Delta Lloyd.

Hierdoor kunnen wij een volledig onafhankelijke vergelijking voor jouw situatie maken. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst!

Voor elke situatie een passende oplossing

Door onze opgebouwde ervaring kun je voor alle financieringsvraagstukken bij HypothekenUnie terecht. Of het nu gaat om de eerste aankoop van een eigen woning, doorstromen naar een andere (grotere) woning of minder leuke gebeurtenissen zoals een echtscheiding: voor alles kunnen wij een passende oplossing bieden. Maar ook voor commercieel vastgoed of zakelijke financieringen kun je bij HypothekenUnie terecht. Onze hypotheekadviseur in Megan staat klaar om al jouw financiële vraagstukken te beantwoorden.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

100% onafhankelijk hypotheekadvies in Megen

Ons grote voordeel is dat wij kunnen putten uit een groot aanbod aan verstrekkers. Dit maakt het mogelijk om de verstrekkers goed te vergelijken op het gebied van onder andere voorwaarden en rentetarief. Zodoende kunnen wij voor jou tot het beste advies komen. De beste hypotheek hoeft immers niet per definitie ook de hypotheek met de laagste rente te zijn. HypothekenUnie wil mensen zorgeloos verder op weg helpen. Het aankopen van een woning of verhuizen naar een andere woning moet namelijk een plezierige ervaring zijn. Financiële zorgen mogen hier geen afbreuk aan doen.

Vrijblijvend kennismaken?

Op zoek naar een passende hypotheek in Megen en omgeving? Een hypotheek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst gunstige voorwaarden heeft? Voor meer informatie of advies kun je altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend én gratis. Tijdens het eerste gesprek worden jouw situatie en wensen in kaart gebracht. Zodra dit duidelijk is, geven wij jou advies omtrent de diverse hypotheekvormen en welke mogelijkheid het beste bij jouw profiel aansluit. Twijfel dus niet en maak gerust een afspraak met onze hypotheekadviseur in Megen. Afspraken vinden plaats bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.