Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Oijen: hypotheekadvies op maat van een onafhankelijke adviseur
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Passende hypotheek in Oijen

Ben je van plan om binnenkort een beleggingspand, woning of bedrijfspand te kopen of te verbouwen? Dan is de kans groot dat je daarvoor een hypotheek nodig hebt. Hiervoor wil je natuurlijk een passende hypotheek in Oijen die niet alleen aansluit bij jouw huidige situatie, maar ook een die rekening houdt met veranderende situaties in de toekomst. Dus ben je van plan om:

 • Je eerste huis te gaan kopen;
 • Te gaan verhuizen;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten?

Dan ben je bij HypothekenUnie, dé onafhankelijke financiële adviseur, aan het juiste adres. Wij houden rekening met je totale financiële huishouding, zoals vermogen, werkloosheid en pensioen. Hiermee nemen wij al jouw financiële zorgen uit handen. Wij zoeken een geschikte hypotheek voor jou uit waardoor je jouw maandelijkse lasten zo laag mogelijk kunt houden. Onze hypotheekadviseur in Oijen geeft je graag advies omtrent alle mogelijkheden en adviseert jou vervolgens welke optie het beste bij jouw situatie, wensen en eisen past. Op deze manier kun je hedendaags profiteren van zo laag mogelijke maandlasten en creëer je mogelijkheden om in de toekomst je dromen te kunnen verwezenlijken.

Hypotheekadvies in Oijen op maat

HypothekenUnie richt zich niet alleen op de laagste hypotheekrente, maar houdt daarbij ook rekening met aspecten zoals onder andere jouw gezinssituatie, looptijd en toekomstvisie. Zo kunnen wij jouw woonlasten zoveel mogelijk aan laten sluiten op je persoonlijke situatie van nu én in de toekomst. Onze hypotheekadviseur in Oijen maakt voor jou een goede inventarisatie van jouw wensen, eisen en behoeften waarbij jouw huidige situatie en toekomstplannen ook worden doorgenomen voor de eerste stap naar een passend advies. Uiteraard houdt onze financieel adviseur hierbij ook rekening met je financiële huishouding. Hierbij kun je denken aan pensioen, vermogen en eventuele werkloosheid. Zo kunnen wij jou een totaaladvies bieden!

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Persoonlijke werkwijze

Als jouw situatie en wensen duidelijk in kaart zijn gebracht, wordt het proces vervolgd. Onze hypotheekadviseur gaat dan voor jou op zoek naar een hypotheek in Oijen die voldoet aan jouw criteria. Jouw mogelijkheden qua hypotheken worden dan op een rijtje gezet, waarna onze hypotheekadviseur jou helpt bij het maken van de meest verstandige keuze. Doordat HypothekenUnie samenwerkt met alle geldverstrekkers van Nederland, kunnen wij een volledig onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Vanzelfsprekend worden hier ook de risico's van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en lang leven in kaart gebracht. Na afloop van het eerste adviesgesprek ontvang je een hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van onder andere pensioen en studie van eventuele kinderen inzichtelijk worden. Als je voor HypothekenUnie kiest, ben je verzekerd van een onafhankelijk hypotheekadvies in Oijen dat zowel bij jouw huidige situatie aansluit alsook bij jouw toekomstplannen.

Ervaar onze voordelen

Mede dankzij onze volledig onafhankelijke werkwijze en persoonlijke aanpak kunnen wij zowel particulieren als ondernemers voorzien van advies omtrent hypotheken, kredieten, pensioenen, vermogensbeheer en verzekeringen. HypothekenUnie neemt al jouw financiële zorgen uit handen en verzorgt het gehele hypotheektraject voor jou van A-Z. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw wensen, eisen en huidige situatie door te geven en vervolgens neemt onze hypotheekadviseur het van jou over. De voordelen die jij hierdoor ervaart?

 • Een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie;
 • Optimale service die jou financiële rust bezorgt;
 • Een hypotheek met de beste voorwaarden.

Contact opnemen?

Wij beantwoorden graag al je financiële vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie in de omgeving van Oijen. Neem vrijblijvend contact op met HypothekenUnie voor advies op maat. Onze hypotheekadviseur staat jou graag te woord.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.