Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Passend en onafhankelijk hypotheekadvies in Leimuiderbrug
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een geschikte hypotheek in Leimuiderbrug vinden

Het vinden van de juiste hypotheek is vaak moeilijk en neemt veel tijd in beslag. Daarom biedt HypothekenUnie onafhankelijke hypotheekadviseurs aan in Leimuiderbrug. Wij helpen jou bij het zoeken naar een goede hypotheek en geven uniek en onafhankelijk advies. Daarbij helpen wij niet alleen particulieren maar ook ondernemers. Ben jij dus van plan om:

 • Je eerste woning te kopen
 • Te verhuizen
 • Je huidige hypotheek over te sluiten
 • Een tweede hypotheek af te sluiten?

Dan ben je bij HypothekenUnie aan het goede adres. Wij werken samen met alle Nederlandse banken en kunnen door middel van een bemiddeling een goede vergelijking geven van alle hypotheken.

De voordelen van HypothekenUnie

Als je op zoek gaat naar een hypotheek in Leimuiderbrug moet je aan veel aspecten denken. Daarnaast moet je ook op gesprek gaan bij alle verschillende banken en zelf alles bijhouden van kosten en voorwaarden. Het is dan ook een goede optie om te kiezen voor een onafhankelijke adviseur. Wij garanderen dan dat wij:

 • In bemiddeling gaan met alle mogelijke hypotheekverstrekkers
 • Jou een geschikte hypotheekvorm aanreiken
 • Altijd 100% onafhankelijk advies geven
 • Zorgen dat jij je nergens druk over hoeft te maken
Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voor wie is onafhankelijk hypotheekadvies in Leimuiderbrug?

HypothekenUnie heeft een grote doelgroep. Wij helpen graag iedereen die op zoek is naar onafhankelijke hypotheekadviseurs in Leimuiderbrug en omgeving. Het maakt niet uit of jij nu een starter, ondernemer of oversluiter bent. Wij helpen iedere klant met een unieke en persoonlijke aanpak omdat iedere situatie een andere hypotheek nodig heeft.

Meer informatie

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Leimuiderbrug en heb je nog een aantal vragen die je graag wilt stellen? Neem dan contact op met een van onze hypotheekadviseurs om een afspraak in te plannen. Wij beantwoorden namelijk graag al jouw vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Daarbij is bij HypothekenUnie het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.