Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Wanroij van onafhankelijke hypotheekadviseurs
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een hypotheek in Wanroij op maat

Zodra je begint met oriënteren op een hypotheek in Wanroij of omgeving, stel je jezelf al snel de vraag welke hypotheek past bij jouw situatie. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Onze adviseurs geven je advies op maat en kunnen je adviseren over alles op het gebied van onder andere:

  • Verzekeringen
  • Hypotheken
  • Pensioenen

Voor ons maakt het niet uit of je een oversluiter, starter, ondernemer of doorstromer bent; HypothekenUnie ziet iedereen als unieke klant en stelt een persoonlijke en onafhankelijke werkwijze centraal. Wij houden rekening met jouw persoonlijke situatie, wensen en eisen en gaan op zoek naar een hypotheek die bij jou past. Nu én later. Dankzij onze nauwe samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland ben je met HypothekenUnie verzekerd van 100% onafhankelijk hypotheekadvies in Wanroij. Wil je kennismaken? Dan is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend.

Passend hypotheekadvies in Wanroij en omgeving

HypothekenUnie hecht veel waarde aan het nakomen van afspraken, het lokale aspect en vertrouwen. Iedere klant is voor ons dan ook uniek en daarom wordt ons advies afgestemd op jou en je persoonlijke situatie. Bij ons advies houden we uiteraard ook rekening met zaken die (eventueel) kunnen voorkomen in de toekomst zoals arbeidsongeschiktheid, pensioen en werkloosheid. Doordat wij rekening houden met deze situaties kunnen we een hypotheek in Wanroij vinden die ook in de toekomst en bij eventueel financieel gezien minder goede tijden kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Een duidelijk advies voor jouw hypotheek

Onze hypotheekadviseur in Wanroij brengt tijdens het kennismakingsgesprek jouw wensen, eisen en persoonlijke situatie in beeld. Zodra alles duidelijk in kaart is gebracht, zullen we een selectie maken van de goedkoopste aanbieders en hun voorwaarden met elkaar vergelijken. Bij het maken van de juiste keuze, met hierbij als doel zo laag mogelijke maandlasten, speelt niet alleen de laagste rente maar ook voorwaarden, premie en eventuele risico's die je loopt een belangrijke rol.

Dankzij onze samenwerking met alle banken en verzekeraars van Nederland kunnen wij alle voorwaarden 100% onafhankelijk met elkaar vergelijken en zo tot de beste keuze komen. Je ontvangt van ons na afloop van het kennismakingsgesprek een duidelijk hypotheek adviesrapport waarmee je inzicht krijgt in de gevolgen van onder andere pensioen, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid voor je netto inkomen.

Begeleiding en service tot de einddatum is behaald

Heb je een passende hypotheek gevonden? Ook na het zetten van de handtekening blijven wij onze adviserende rol behouden. Gedurende de looptijd van je hypotheek blijven wij je informeren over eventuele rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen, houden een maandelijkse besparingscheck en plannen periodieke servicegesprekken. Je bent er dus van verzekerd dat je financiële zorgen volledig worden weggenomen!

Maak kennis met HypothekenUnie in Wanroij

Wil je graag een afspraak maken voor hypotheekadvies op maat? Of wil je nog meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op. De eerste kennismaking is altijd gratis en kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Wij laten je graag onze optimale service ervaren!

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Wanroij >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.