Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Haren? Maak kennis met HypothekenUnie!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadviseur in Haren

Ben je van plan om binnenkort een bedrijfspand, beleggingspand of woning te verbouwen of kopen? In vrijwel alle gevallen heb je daarvoor een hypotheek nodig, maar gelukkig kun je jouw maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk houden door te kiezen voor een hypotheekvorm die bij jou past. Onze hypotheekadviseur in Haren biedt jou hulp bij het vinden van een hypotheek die nu én later bij jou past en neemt daarmee al je financiële zorgen uit handen.

  • Een hypotheek in Haren op maat;
  • Passend advies van een onafhankelijke adviseur;
  • Begeleiding van begin tot eind;
  • Volledig onafhankelijk advies.

HypothekenUnie heeft alle hypotheekvormen in huis en kan daardoor voor zowel starters, doorstromers, oversluiters en ondernemers een passende hypotheek vinden. Wij werken samen met alle banken en verzekeraars van Nederland en daardoor kunnen we voor jou een 100% onafhankelijke vergelijking maken. Ben je op zoek naar hypotheekadvies in Haren of omgeving, dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres!

Een onafhankelijke en eigentijdse aanpak

Mede dankzij onze complete, eigentijdse en volledig onafhankelijke aanpak kunnen wij ons in de drukke hypotheekmarkt onderscheiden. Ons doel is om jouw maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk te houden en op je persoonlijke situatie van nu en in de toekomst te laten aansluiten. We houden niet alleen rekening met de laagste hypotheekrente, maar ook met je totale financiële huishouding zoals vermogen, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en pensioen.

Binnen de hypotheekmarkt zijn er vele aanbieders van financiële producten en diensten. Door haar samenwerking met alle geldverstrekkers in Nederland kan HypothekenUnie jou een volledig onafhankelijke aanpak garanderen. Graag geeft onze hypotheekadviseur in Haren jou advies op het gebied van pensioenen, hypotheken, vermogensbeheer en verzekeringen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe gaan we te werk?

Onze hypotheekadviseur brengt gedurende het kennismakingsgesprek jouw wensen en persoonlijke situatie in kaart. Zodra alles duidelijk is, ontvang je advies over de verschillende hypotheekvormen die er zijn en welke mogelijkheden er voor jou op het gebied van hypotheken zijn. Uiteraard brengen we bij ons advies ook de risico's van o.a. arbeidsongeschiktheid, overlijden, werkloosheid en lang leven in kaart. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek in Haren die ook in de toekomst kan doorstaan.

Na afloop ontvang je een uitgebreid hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid en pensioen voor je netto inkomen staan beschreven. Uiteindelijk zal dit je helpen bij het maken van de juiste keuze. Het enige wat jij dus hoeft te doen is het doorgeven van je wensen en eisen en vervolgens regelen wij de rest voor jou!

Passend hypotheekadvies in Haren

Ben je op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking. Onze adviseurs maken graag kennis met jou bij ons op kantoor, maar het is ook mogelijk om een afspraak bij jou op locatie te maken. Wij laten je graag kennismaken met onze optimale service en uitgebreide kennis!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.