Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheek in Heerjansdam
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadviseur in Heerjansdam

Ben je van plan om een huis te kopen, een tweede hypotheek af te sluiten of wil je gaan verhuizen? Dan is onafhankelijk advies erg belangrijk. Maandelijks gaat er namelijk veelal een groot deel van je inkomsten op aan woonlasten en daarom wil je deze natuurlijk zo laag mogelijk houden. Onze hypotheekadviseur in Heerjansdam gaat voor jou op zoek naar een hypotheek die past bij je persoonlijke situatie van nu én in de toekomst. Wil jij ook onze optimale service ervaren? Schakel dan HypothekenUnie in!

 • Financiële zorgen zijn verleden tijd;
 • Een hypotheek met de beste voorwaarden;
 • Hypotheekadvies in Heerjansdam op maat;
 • Deskundige & professionele adviseur.

Je bent bij ons aan het juiste adres voor advies op het gebied van hypotheken, kredieten, verzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer. We geven je financieel advies van A-Z en nemen daarmee al je financiële zorgen uit handen. Een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal en daarom kunnen afspraken zowel bij ons op kantoor alsook bij jou op locatie plaatsvinden.

Een hypotheek op maat

Wij begrijpen dat het kiezen van een hypotheek een lastige keuze is. Daarom geeft onze adviseur je graag informatie en advies over alle mogelijke hypotheekvormen en de hypotheek in Heerjansdam die het beste bij jou past. We kijken naar je hypotheekwensen en -eisen, bespreken je persoonlijke situatie en geven je advies op het gebied van onder andere hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Met een juiste inventarisatie waarin jouw toekomstplannen, persoonlijke situatie en wensen worden doorgenomen zetten we de eerste stap naar passend advies op maat.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Volledig onafhankelijk advies

In de drukke hypotheekmarkt onderscheiden wij ons door onze persoonlijke en volledig onafhankelijke aanpak. Onze hypotheekadviseur in Heerjansdam brengt tijdens het kennismakingsgesprek jouw situatie in beeld, zodat je eisen en wensen duidelijk worden. We houden uiteraard rekening met de laagste rente, maar gaan ook op zoek naar de beste voorwaarden.

Je ontvangt van ons een duidelijk hypotheek adviesrapport waarmee je inzicht krijgt in de gevolgen van o.a. werkloosheid, pensioen en arbeidsongeschiktheid voor je netto inkomen. Hierdoor zul je gemakkelijker een keuze kunnen maken.

Onze voordelen

Dankzij onze jarenlange ervaring, brede kennis en persoonlijke aanpak zijn wij in staat om voor zowel particulieren als ondernemers een hypotheek te vinden die nu én in de toekomst het beste is. Kies je voor HypothekenUnie, dan ervaar je onder andere de volgende voordelen:

 • Van A-Z professionele begeleiding;
 • Gratis & vrijblijvende kennismaking;
 • 100% onafhankelijk advies;
 • Samenwerking met bijna alle geldverstrekkers.

Hypotheekadvies in Heerjansdam?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur en samen gaan we op zoek naar een passende hypotheek in Heerjansdam. We laten je graag kennismaken met onze service en expertise.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.