Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Odiliapeel op maat van HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een passende hypotheek in Odiliapeel

Op het moment dat je je gaat oriënteren op een hypotheek in Odiliapeel, vraag je je zelf al snel af wat voor soort hypotheek bij jouw situatie past. Hier kun je wellicht wel wat hulp bij gebruiken. De hypotheekadviseurs van HypothekenUnie helpen jou graag! Zij verzorgen je financiële planning van A-Z en kunnen je adviseren over diverse onderwerpen, zoals:

  • Hypotheken;
  • Pensioenen;
  • Kredieten;
  • Verzekeringen;
  • Vermogensbeheer.

Voor ons maakt het niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent. Iedereen is van harte welkom. Wij behandelen iedereen op een professionele, deskundige en persoonlijke wijze. Als je voor HypothekenUnie kiest, ben je verzekerd van een hypotheek die aansluit op je persoonlijke situatie van nu én later. Uiteraard houden wij daarbij ook rekening met je wensen, eisen en behoeftes op het gebied van hypotheken. Onze adviseurs gaan tijdens het adviesgesprek samen met jou op zoek naar een hypotheek in Odiliapeel met de beste voorwaarden voor jouw situatie.

De juiste hypotheek met bijpassende voorwaarden

Elke hypotheek heeft zijn eigen fiscale voorwaarden en aspecten. Dit kent uiteraard ook voor- en nadelen per hypotheekvorm. Zo kun je voor jezelf alvast afwegen of je liever aan het begin van de looptijd zo laag mogelijke lasten hebt, of dat je liever de hypotheek zo snel als mogelijk kan aflossen. Als financiële dienstverlener verzorgen wij jouw financiële planning van het begin tot het eind, inclusief nazorg. Maar ook voor een los financieel- of verzekeringsproduct kun je bij ons terecht. Wij ondersteunen je graag bij al jouw financiële vraagstukken.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Odiliapeel op maat

Helaas gaat er maandelijks een groot deel van je inkomen op aan woonlasten en deze kosten wil je uiteraard het liefst zo laag mogelijk houden. Enerzijds kun je dit doen door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en de meest gunstige verzekeringen. Aangezien iedere persoonlijke situatie verschillend is, is het van belang dat je bij het uitkiezen van de hypotheekvorm niet alleen rekening houdt met de laagste rente. Woonlasten worden namelijk ook bepaald aan de hand van jouw gezinssituatie, jouw fiscale positie en jouw doelen voor toekomst en werk. Op basis van een persoonlijk kennismakingsgesprek bekijkt onze hypotheekadviseur in Odiliapeel samen met jou welke hypotheekvorm het beste bij je past. Zo kun jij profiteren van zo laag mogelijke maandlasten én creëer je financiële mogelijkheden waarmee je in de toekomst jouw dromen waar kunt maken.

De onafhankelijke werkwijze van HypothekenUnie

Of je nu van plan bent om een tweede hypotheek af te sluiten, je huidige hypotheek wilt oversluiten of voor het eerst een huis gaat kopen: HypothekenUnie helpt jou verder. Onze hypotheekadviseur in Odiliapeel doet zijn uiterste best om een hypotheek te vinden die niet alleen nu, maar ook in de toekomst bij jou past. Doordat HypothekenUnie samenwerkt met alle geldverstrekkers van Nederland, kunnen wij naast de laagste hypotheekrente ook een hypotheekvorm met de best passende voorwaarden voor jouw situatie vinden. Hierbij wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met zaken als lang leven, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Tevens blijft HypothekenUnie haar adviserende rol behouden na het zetten van de handtekening. Gedurende de looptijd van je hypotheek blijven we je informeren en adviseren over eventuele rentewijzigingen, tussentijdse aflossingen en dergelijke. Ons doel is om jou financiële rust te geven!

Contact opnemen?

Als je op zoek bent naar onafhankelijk hypotheekadvies in Odiliapeel en omgeving, dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan zowel bij jou op locatie als op ons kantoor plaatsvinden. Waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.