Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Volledig onafhankelijke hypotheekadviseur in Mill van HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Op maat gemaakte hypotheek in Mill

Ben je van plan om binnenkort een woning, bedrijfspand of beleggingspand te gaan kopen of verbouwen? Dan heb je hiervoor in de meeste gevallen een hypotheek nodig: een hypotheek die nu én later bij jou past. HypothekenUnie onderscheidt zich dankzij haar persoonlijke, complete en volledig onafhankelijke aanpak in de drukke hypotheekmarkt. Onze hypotheekadviseur in Mill verzorgt je financiële planning van begin tot eind en zorgt ervoor dat al je financiële zorgen uit handen worden genomen. Dit betekent o.a. voor jou:

 • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat;
 • Advies van een deskundige adviseur;
 • Een hypotheek in Mill met de beste voorwaarden;
 • Financiële zorgen worden weggenomen.

Er gaat maandelijks vaak een groot deel van je inkomsten op aan woonlasten, maar gelukkig kun je deze lasten zo laag mogelijk houden. Hoe? Door te kiezen voor een hypotheek met de beste voorwaarden die past bij jouw situatie van nu, maar ook kan meegroeien met jouw toekomst. Dankzij onze volledig onafhankelijke en persoonlijke aanpak ben je verzekerd van een hypotheek die ook in de toekomst kan doorstaan.

De juiste hypotheek voor jouw situatie

Er zijn diverse soorten hypotheekvormen, maar welke is voor jou het beste? Dat heeft onder meer te maken met je persoonlijke situatie, wensen en eisen. Daarnaast worden je vaste woonlasten ook bepaald door je fiscale positie, werk, gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen en wensen voor de toekomst. De adviseurs van HypothekenUnie houden daarom bij het kiezen van een hypotheek niet alleen rekening met de laagste rente. Je bent verzekerd van een doordacht hypotheekadvies in Mill dat volledig onafhankelijk is en past bij jouw situatie van nu én later.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze onafhankelijke werkwijze

Gedurende het kennismakingsgesprek worden jouw situatie en wensen in kaart gebracht. Is alles duidelijk voor onze adviseur, dan ontvang je advies over de verschillende hypotheekvormen en welke mogelijkheden er voor jou zijn. Doordat wij samenwerken met alle geldverstrekkers in Nederland kunnen wij een volledig onafhankelijke vergelijking maken die zo goed mogelijk aansluit bij jouw situatie.

Alle voorwaarden worden met elkaar vergeleken en we helpen jou bij het maken van de juiste keuze. We houden hierbij uiteraard niet alleen rekening met de laagste rente maar ook met bijvoorbeeld pensioen, overlijden, lang leven en werkloosheid. Hierdoor ben je verzekerd van een hypotheek in Mill die ook in eventueel financieel minder goede tijden kan doorstaan.

Hypotheekadvies in Mill van deskundige adviseurs

Kies je voor advies van onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Mill, dan ben je verzekerd van onafhankelijk en persoonlijk advies dat past bij jouw situatie. Dankzij onze persoonlijke aanpak en onafhankelijke werkwijze ben je verzekerd van een hypotheek op maat. Het enige wat jij dus hoeft te doen is het doorgeven van je wensen en eisen op het gebied van hypotheken en wij zullen vervolgens al je financiële zorgen uit handen nemen. HypothekenUnie brengt vele voordelen met zich mee, onder andere:

 • Van begin tot eind optimale service;
 • Gratis en vrijblijvend kennismaken;
 • Financiële zorgen worden uit handen genomen;
 • Persoonlijk en onafhankelijk advies op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor advies op maat kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Het kennismakingsgesprek is bij HypothekenUnie altijd gratis en vrijblijvend. Wij laten je graag kennismaken met onze service en expertise bij ons op kantoor of komen bij jou langs op locatie in Mill.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.