Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Chaam
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Chaam

Ben jij van plan binnenkort te verhuizen? Misschien wil je je huidige hypotheek oversluiten, of ben je van plan als ondernemer een nieuwe werkruimte te kopen. Voor al deze beslissingen wil jij natuurlijk een zo goed mogelijk overwogen antwoord hebben. HypothekenUnie in Chaam kan je hierbij helpen. Zo geven wij een persoonlijk en onafhankelijk advies wat het beste bij jouw situatie past.

Onze specialisten staan klaar om al je te adviseren over :

 • Hypotheken
 • Verzekeringen
 • Financieringen
 • Pensioenen

HypothekenUnie in Chaam is een onafhankelijke hypotheekadviseur die samenwerkt met alle banken en verzekeraars in Nederland. Dankzij deze contacten en de vakkundige ervaring binnen de sector weet HypothekenUnie de meest geschikte hypotheekvorm te vinden die aansluit bij jouw wensen.

Hypotheekadvies voor particulier én ondernemers

Wij maken geen onderscheid tussen particulieren of ondernemers. Iedereen kan bij ons terecht voor persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies omgeving Chaam. Zo verschaffen wij informatie over mogelijke hypotheekvormen en begeleiden je in het zoekproces naar de beste hypotheek. 

Het is van groot belang dat iedereen persoonlijk wordt benaderd. Zo heeft iedereen een eigen levensvisie en zullen ook de financiële middelen per persoon verschillen. Eenzelfde advies voor iedereen zal niet de gewenste resultaten leveren die je wel verwacht. Tijdens een kennismakingsgesprek leren wij jou en je persoonlijke situatie dan ook graag kennen. Op deze manier zal er een persoonlijk advies worden gegeven met een hypotheekvorm die bij jou past. 

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe gaan wij te werk?

Voor een kennismakingsgesprek nodigen wij jou uit op kantoor. Ook kan je ervoor kiezen ons langs te laten komen in het gemak van je eigen huis. Tijdens dit gesprek leren we je graag kennen, luisteren en beantwoorden we eventuele vragen en leggen we je wensen en voorwaarden vast. Na deze verkregen informatie gaan we opzoek naar een zo goedkoop mogelijke hypotheekvorm bij een van de geldverstrekkers. Samen nemen we een kijkje naar de verschillende hypotheekvormen en selecteren we de bij jou best passende hypotheken. Op basis hiervan wordt een beslissing genomen over de beste mogelijke hypotheekvorm.  

Het voordeel van de onafhankelijke hypotheekadviseur in Chaam is dat wij samenwerken met álle aanbieders op de lokale en nationale markt. Je bent verzekerd van een uitgebreid hypotheekadvies gebaseerd op informatie van meerdere hypotheekverschaffers. Hypotheken worden berekend en vergeleken van onder andere:

 • Rabobank
 • NICB
 • Obvion
 • ABN AMRO
 • Delta Lloyd
 • ING
 • Spaarkasse
 • AEGON
 • Syntrus Achmea

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor of thuis. Zo kunnen wij in een persoonlijk gesprek verder uitleggen hoe we te werk gaan en hoe wij jou het beste hypotheekadvies in Chaam kunnen geven. Laat je helpen door de HypothekenUnie. 

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.