Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Een passende hypotheek in Maaswijk vinden: HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Een hypotheekadviseur in Maaswijk: persoonlijk en onafhankelijk

Wil jij graag passend en onafhankelijk hypotheekadvies in Maaswijk en omgeving? Dan zit je bij HypothekenUnie goed! Door een nauwe samenwerking met alle Nederlandse banken kunnen wij jou garanderen dat de best passende hypotheek aangeboden kan worden. Door onze persoonlijke en eigentijdse aanpak kunnen wij ons onderscheiden van andere hypotheekadviseurs. Wij helpen jou door middel van:

  • Het verstrekken van informatie van alle geldverstrekkers
  • Het geven van hypotheekadvies op maat
  • Een complete begeleiding van A tot Z aan te bieden
  • Het uit handen nemen van alle financiële zorgen

Onze hypotheekadviseur in Maaswijk gaat graag voor jou op zoek naar een passende hypotheek. Het maakt hierbij niet uit of je nu voor het eerst een huis gaat kopen of juist wilt verhuizen. Wij zorgen voor een financiële planning waarbij de complete huishouding mee wordt genomen zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken. Hierdoor ben jij verzekerd van een hypotheek in Maaswijk die op lange termijn aansluit op jouw situatie.

Onze hypotheekadviseur in Maaswijk helpt jou met nieuwe situaties

Je persoonlijke situatie kan veranderen. Zo kun je er voor kiezen om te gaan verhuizen of juist je eerste woning te kopen. Daarnaast kan het ook zijn dat je jouw huidige hypotheek graag wilt oversluiten of een tweede hypotheek graag wil afsluiten. Onze adviseur kan met al deze situaties helpen. Daarbij maakt het niet uit of het om een zakelijke of particuliere hypotheek gaat. Daarnaast geven wij ook graag advies op het gebied van krediet, verzekeringen, vermogensbeheer en pensioenen. Het hoofddoel is dat wij bij HypothekenUnie een totaaladvies kunnen geven zodat jij mee kan groeien met situaties of diverse wensen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Voordelen van hypotheekadvies van HypothekenUnie

Gebruikmaken van hypotheekadvies in Maaswijk brengt voordelen met zich mee. Zo ben jij verzekerd van 100% onafhankelijk advies en wordt er uitgezocht welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past. Daarnaast gaan wij met jou in gesprek om al je wensen en behoeften in beeld te krijgen en met deze informatie wordt er bemiddeld met alle mogelijke geldverstrekkers. Wanneer er een eerste gesprek gepland is, is deze altijd gratis en vrijblijvend. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over het vinden van een geschikte hypotheek. Het hypotheekadvies dat gegeven wordt door onze adviseurs is altijd op maat en persoonlijk. 

Wanneer er een gekozen hypotheek afgesloten is, zijn onze werkzaamheden nog niet klaar. Onze adviserende rol wordt namelijk pas beëindigd wanneer de einddatum van de hypotheek bereikt wordt. Wij willen je namelijk blijven verzekeren van de goedkoopste hypotheek en dit doen we door middel van maandelijkse gesprekken. In deze gesprekken geven wij de veranderingen aan die bij jouw hypotheek aansluiten. Zo hoor jij of er rentewijzigingen zijn geweest of dat er een mogelijkheid bestaat tot het tijdelijk aflossen van de hypotheek. Zo bespaar jij niet alleen geld tijdens het afsluiten van een hypotheek maar heb je ook nog een aantal extra's bespaard tijdens de loop van je hypotheek. 

Verdere informatie

Heb jij nog verdere vragen over het verkrijgen van een hypotheek in Maaswijk of over onze aanpak? Dan staan onze hypotheekadviseurs klaar voor jou op kantoor om al jouw vragen te beantwoorden. Jij kan gratis en vrijblijvend een eerste gesprek aanvragen dat plaats kan vinden bij ons op kantoor of bij jou thuis. Hierdoor kunnen wij alle vragen in detail beantwoorden.

Kom in contact met een van onze hypotheekadviseurs >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.