Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Heesch: een hypotheek op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Heesch?

Wil je graag je eerste huis kopen, je huidige hypotheek oversluiten voor een goedkopere variant of een tweede hypotheek afsluiten? Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! Maandelijks gaat je inkomsten grotendeels op aan woonlasten en daarom is het belangrijk dat je kiest voor een hypotheekvorm die past bij jouw situatie, zodat deze vaste lasten zo laag mogelijk worden gehouden. HypothekenUnie biedt onafhankelijk hypotheekadvies in Heesch zodat je een beter inzicht krijgt in je financiële planning. De voordelen van het inschakelen van onze hypotheekadviseur in Heesch zijn onder andere:

 • De juiste professionele begeleiding van A-Z;
 • Gratis & vrijblijvend kennismaken;
 • Je ontvangt informatie van alle geldverstrekkers in Nederland.

Onze financieel adviseur neemt jouw financiële zorgen uit handen en gaat op zoek naar de best passende hypotheek, welke wordt gevonden op basis van jouw hypotheekwensen en -eisen en persoonlijke situatie. We komen samen tot een oplossing waarbij je de laagste rente en beste voorwaarden krijgt. Dankzij HypothekenUnie is je hypotheek niet alleen nu, maar ook in de toekomst passend!

Volledig onafhankelijke hypotheekadviseur in Heesch

Tegenwoordig zijn er veel verschillende hypotheken die allemaal hun eigen voorwaarden hebben en daarom kan het kiezen van de juiste hypotheek vaak lastig zijn. Uiteraard wil je je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk houden en daarom maakt onze hypotheekadviseur jouw persoonlijke situatie en wensen duidelijk. Hierbij maakt het niet uit of je een doorstromer, starter, oversluiter of ondernemer bent; HypothekenUnie houdt rekening met al je wensen en kan daardoor een hypotheek in Heesch vinden die volledig aansluit. Door onze persoonlijke en volledig onafhankelijke aanpak ben je verzekerd van een hypotheek die tot de einddatum is behaald bij jouw situatie past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De voordelen van HypothekenUnie

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Heesch? HypothekenUnie biedt je vele voordelen. Dankzij onze samenwerking met alle banken en verzekeraars van Nederland ben je verzekerd van een volledig onafhankelijke vergelijking en kunnen wij je garanderen dat de laagste en best passende hypotheek wordt aangeboden. Daarnaast ervaar je nog veel meer voordelen, zoals:

 • Een hypotheek in Heesch op maat;
 • Gratis en vrijblijvend kennismaken;
 • Afspraak bij jou op locatie is mogelijk;
 • Begeleiding en advies tot de einddatum is behaald;
 • HypothekenUnie verzorgt je financiële planning van begin tot eind en neemt daardoor al jouw financiële zorgen uit handen.

Jij hoeft dus enkel jouw wensen en eisen door te geven en onze adviseur gaat op zoek naar een hypotheek voor jouw situatie. Uiteraard houden wij bij ons advies rekening met (eventuele) toekomstige zaken zoals arbeidsongeschiktheid, pensioen, overlijden en werkloosheid.

Maak vrijblijvend kennis!

Spreekt onze werkwijze jou aan? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Onze adviseurs staan voor jou klaar bij ons op kantoor, maar kunnen ook bij jou op locatie in Heesch langskomen.

Maak een afspraak met onze 100% onafhankelijke hypotheekadviseur >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.