Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Maassluis voor een hypotheek op maat!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadvies in Maassluis

Wanneer je een woning of bedrijfspand wilt gaan kopen of verbouwen heb je daar in de meeste gevallen een hypotheek voor nodig. Niet alleen een hypotheek die past bij jouw huidige situatie, maar een die ook rekening houdt met veranderende omstandigheden. De keuze voor een hypotheek maak je niet zomaar, want een hypotheek moet goed zijn én blijven. De onafhankelijke hypotheekadviseur van HypothekenUnie helpt je bij het maken van de juiste keuze. Dus ga je:

  • Verhuizen naar omgeving Maassluis;
  • Een tweede hypotheek afsluiten;
  • Je huidige hypotheek oversluiten;
  • Voor het eerst een huis kopen?

Dan staat HypothekenUnie voor je klaar! Als financieel dienstverlener verzorgen wij jouw financiële planning van begin tot eind en nemen daarmee al jouw financiële zorgen uit handen. Of je nu op zoek bent naar passend hypotheekadvies of een verzekeringsoplossing; onze hypotheekadviseur in Maassluis doet zijn uiterste best een oplossing te vinden die nu en in de toekomst het beste bij je past.

Een hypotheek in Maassluis op maat

Tegenwoordig wordt er veel gezegd en geschreven over de hypotheekmarkt in Nederland. Wij begrijpen dat je daarom niet meer weet hoe alles in elkaar zit en waar je precies aan moet denken. Daarom neemt HypothekenUnie als financieel dienstverlener al jouw financiële zorgen uit handen. Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we jouw situatie in beeld en bespreken we jouw hypotheekwensen en -eisen. Onze hypotheekadviseur kan jou advies geven op het gebied van o.a. verzekeringen, pensioen en kredieten. Bij ons totaaladvies houden we uiteraard ook rekening met toekomstige zaken en brengen we de risico's van lang leven, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid in kaart. De eerste stap naar passend advies is een goede inventarisatie waarin jouw wensen, persoonlijke situatie en toekomstplannen worden doorgenomen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Persoonlijk advies

HypothekenUnie onderscheidt zich in de drukke hypotheekmarkt door haar complete en onafhankelijke aanpak. Wij toetsen hypotheken op zaken zoals looptijd, fiscaliteit, gezinssituatie en toekomstvisie. Ons doel is om jouw woonlasten precies aan te laten sluiten op jouw persoonlijke situatie. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst!

Na het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een helder hypotheek adviesrapport waarmee je precies inzicht krijgt in gevolgen voor je netto inkomen indien jij of je partner arbeidsongeschikt raken, met pensioen gaan of komen te overlijden. Het duidelijk in kaart brengen van deze gevolgen helpt jou om een betere beslissing te kunnen maken bij het kiezen van een passende hypotheek in Maassluis.

Waarom HypothekenUnie?

Door onze persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en brede kennis kunnen wij zowel particulier als ondernemer onafhankelijk hypotheekadvies in Maassluis bieden. Daarnaast werken wij samen met alle geldverstrekkers van Nederland, waardoor wij een 100% onafhankelijke vergelijking kunnen maken.

Onze adviserende rol stopt pas wanneer de einddatum van de hypotheek is bereikt. Gedurende de looptijd blijven wij je informeren over tussentijdse aflossingen, eventuele rentewijzigingen en houden we een maandelijkse besparingscheck.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze hypotheekadviseur

Voor onafhankelijk hypotheekadvies in Maassluis kun je snel en vrijblijvend een afspraak maken met onze hypotheekadviseur. Een afspraak is mogelijk bij ons op kantoor, maar onze adviseur komt ook graag bij jou langs voor een adviesgesprek. Ons team staat voor je klaar en nodigt je uit om uitgebreid kennis te maken met onze service en expertise.

Maak een afspraak met onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Maassluis >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.