Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadviseurs in Abbenes: professioneel, deskundig en onafhankelijk
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Abbenes en omgeving

Ben je op zoek naar advies over het afsluiten of overstappen van een hypotheek die bij jouw eisen past? Dan kunnen onze gespecialiseerde hypotheekadviseurs uitkomst bieden. Wij geven uniek en passend advies voor particulieren en ondernemers. Ben jij van plan om binnenkort..

  • je eerste huis te kopen
  • te verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning
  • een tweede hypotheek af te sluiten
  • je huidige hypotheek over te sluiten
  • of te verhuizen van een koopwoning naar een andere koopwoning?

Voor iedere persoonlijke situatie staan wij klaar om advies te geven over een hypotheek in Abbenes. Door de samenwerking met alle Nederlandse geldverstrekkers kunnen wij een kundige en onafhankelijke vergelijking aanbieden. Daardoor ben je bij ons verzekerd van de beste hypotheek voor nu en in de toekomst.

Voor wie is een hypotheekadviseur bestemd?

HypothekenUnie heeft gespecialiseerd hypotheekadvies in Abbenes klaar staan voor iedereen die op zoek is naar een hypotheek. Het maakt niet uit of je nu een particulier of ondernemer bent. Iedere starter, ondernemer en doorstromer kan bij ons terecht. Iedere klant wordt op een persoonlijke manier geholpen, omdat iedere situatie anders is en andere behoeftes nodig heeft.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Het voordeel van hypotheekadvies in Abbenes

Ons team gaat dan ook met jou in gesprek over welke eisen en behoeftes je hebt en kijkt naar jouw persoonlijke en financiële situatie. Vanuit dit standpunt gaan wij op zoek naar de geschikte hypotheekvorm en hypotheek en zullen in bemiddeling gaan met alle Nederlandse banken. Hierna zal je een vergelijking krijgen van geschikte hypotheken inclusief hun voorwaarden. Hierna helpen wij jou om een goede keuze te kunnen maken. Daarnaast blijven wij jou via een periodieke planning op de hoogte houden van tussentijdse aflossingen en rentewijzigingen. Hierdoor past de hypotheek niet alleen nu bij jouw persoonlijke situatie, maar ook in de toekomst. Door dit proces hoef jij je geen zorgen te maken over het vinden van een hypotheek en heb jij in Abbenes de voordeligste hypotheek.

Verdere informatie

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en zou je graag meer informatie willen hebben over onder andere prijzen? Neem dan contact op met een van onze hypotheekadviseurs in Abbenes en maak een afspraak op kantoor of op locatie bij jou. Wij leggen graag in detail alles uit zodat alles helder is.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.