Goedemiddag, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Nieuwkerk: Hypotheekadvies op maat!
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Hypotheek afsluiten in Nieuwkerk

HypothekenUnie is dé onafhankelijk financieel adviseur gespecialiseerd in het vinden van de juiste hypotheekvorm die past bij je persoonlijke situatie. Wij zijn een team van specialisten en richten ons op particulieren en ondernemers in de regio Nieuwkerk die:

  • Hun eerste huis gaan kopen;
  • Gaan verhuizen;
  • Hun huidige hypotheek willen oversluiten;
  • Een tweede hypotheek willen afsluiten voor lagere rente.

Door onze jarenlange praktijkervaring kan onze hypotheekadviseur in Nieuwkerk snel inspelen op alle situaties. We zijn bekend in de omgeving en werken samen met alle banken in Nederland waardoor wij een zeer specifiek hypotheekadvies kunnen geven voor jouw hypotheek in Nieuwkerk.

HypothekenUnie biedt een goede en onafhankelijke vergelijking die is afgestemd op al jouw vragen en behoeften. Bij ons staat een persoonlijke aanpak dan ook centraal. Afspraken kunnen daarom plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Nieuwkerk.

Voor wie is HypothekenUnie bedoeld?

Zowel particulieren als ondernemers die op zoek zijn naar een hypotheekadviseur in Nieuwkerk zijn bij ons aan het juiste adres. Bij ons advies kijken we altijd naar de toekomst en stellen we een hypotheekplan op voor de lange termijn. HypothekenUnie richt zich op starters, doorstromers, ondernemers en oversluiters. Daarnaast helpt onze hypotheekadviseur ook ondernemers met zakelijke leningen en andere financieringen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe wij te werk gaan

HypothekenUnie legt samen met jou alle voorwaarden van geldverstrekkers naast elkaar, beoordeelt deze en helpt jou daarna bij het maken van de juiste keuze. Bij ons totale hypotheekadvies in Nieuwkerk houden we ook rekening met zaken als pensioen, werkloosheid en inkomensterugval die mogelijk kunnen voorkomen in de toekomst. Wij kunnen jou voorzien van passend advies voor jouw hypotheek, pensioen, verzekeringen en financiële planning.

Wat kost hypotheekadvies in Nieuwkerk?

Hoeveel het hypotheekadvies kost hangt af van een aantal factoren. Deze lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek. Door lage bedrijfskosten ben je bij ons altijd voordelig uit voor hypotheekadvies- en bemiddeling.

Maak gerust een afspraak!

HypothekenUnie helpt jou graag bij het vinden van de juiste hypotheek in Nieuwkerk. Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op, want het eerste adviesgesprek is bij ons altijd vrijblijvend én gratis!

Plan hier je afspraak met onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Nieuwkerk >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.