Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Stolwijk voor hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Onafhankelijke hypotheekadviseur in Stolwijk

Wil je een woning, bedrijfspand of beleggingspand verbouwen of aankopen? Dan heb je in de meeste gevallen een hypotheek nodig. Door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en bijpassende voorwaarden kun je jouw maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk houden. Onze hypotheekadviseur in Stolwijk verzorgt jouw financiële planning van A-Z en neemt daarmee al jouw financiële zorgen uit handen. De voordelen die jij ervaart?

  • Professionele begeleiding van begin tot eind;
  • Informatie van alle banken en verzekeraars van Nederland;
  • Hypotheekadvies in Stolwijk op maat;
  • Financiële zorgen worden uit handen genomen.

Zowel particulieren, starters, ondernemers, doorstromers en oversluiters kunnen bij ons terecht. HypothekenUnie heeft alle hypotheekvormen in huis en werkt samen met alle geldverstrekkers in Nederland, zodat we de meest onafhankelijke vergelijking voor jou kunnen maken. Wij helpen je bij het vinden van een hypotheek die bij jou en jouw situatie van dit moment past, maar ook kan meegroeien met nieuwe situaties in de toekomst. Hierdoor profiteer je nu van zo laag mogelijke maandlasten en creëer je financiële mogelijkheden voor de toekomst!

Onafhankelijke aanpak voor een passende hypotheek in Stolwijk

Mede door onze complete, eigentijdse en volledig onafhankelijke aanpak kunnen wij ons onderscheiden in de drukke hypotheekmarkt. Wij streven ernaar om jouw woonlasten te laten aansluiten op je specifieke persoonlijke situatie voor nu én in de toekomst. Bij het kiezen van de juiste hypotheek wordt niet alleen rekening gehouden met de laagste hypotheekrente, maar ook met je totale financiële huishouding zoals pensioen, vermogen, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

Binnen de hypotheekmarkt zijn er vele aanbieders van financiële diensten en producten. Wij werken samen met alle geldverstrekkers in Nederland en kunnen daardoor een 100% onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Onze hypotheekadviseur in Stolwijk geeft je graag advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, vermogensbeheer, kredieten en pensioenen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De werkwijze van HypothekenUnie

Tijdens het kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur jouw situatie en hypotheekwensen en -eisen in beeld. Zodra jouw situatie en wensen duidelijk in kaart zijn gebracht, krijg je advies over de verschillende soorten hypotheekvormen en welke mogelijkheden er voor jou zijn. Natuurlijk worden ook de risico's van onder andere werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en lang leven in kaart gebracht. Zo ben je verzekerd van een hypotheek in Stolwijk die niet alleen nu, maar ook in de toekomst kan doorstaan.

Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een duidelijk hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen voor bijvoorbeeld studie van kinderen en arbeidsongeschiktheid voor je netto inkomen inzichtelijk worden. Het duidelijk inzichtelijk krijgen van deze gevolgen helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Hypotheekadvies op maat

Op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Stolwijk? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste gratis en vrijblijvende kennismaking. Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar bij ons op kantoor, maar kan ook bij jou langskomen op locatie. Wij laten je graag kennismaken met onze optimale service en uitgebreide expertise!

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.