Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijk advies voor een passende hypotheek in Velp & omgeving
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Velp

Maandelijks gaan je inkomsten voor een groot deel op aan woonlasten en juist daarom is het belangrijk dat je kiest voor de juiste hypotheek in Velp. Zo kun je ervoor zorgen dat je je vaste lasten zo laag mogelijk houdt en zodoende kun je ook mogelijkheden creëren voor de toekomst. Onze hypotheekadviseur in Velp weet als geen ander hoe hij jou het beste kan helpen in deze situatie. De adviseur zal al jouw financiële zorgen uit handen nemen door het maken van een financiële planning van A-Z. De belangrijkste voordelen die jij onder andere ervaart zijn:

  • Gratis en vrijblijvend kennismaken;
  • Vakkundige begeleiding van A-Z;
  • Hypotheekadvies op maat;
  • Informatie van alle geldverstrekkers in heel Nederland;
  • Volledig onafhankelijke vergelijking en advies.

Op basis van jouw hypotheekwensen, eisen en persoonlijke situatie gaan wij samen op zoek naar een hypotheek die het beste aansluit. Hierbij wordt er uiteraard rekening gehouden met een zo laag mogelijke rente en proberen we een deal te sluiten met de beste voorwaarden, die ook gunstig zijn voor jouw eventuele toekomstige zaken. Zo houden we ook rekening met zaken als pensioen, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Op deze manier kunnen we een hypotheek vinden die ook in eventueel financieel minder goede tijden en in de toekomst kan doorstaan.

Begeleiding van A-Z

Voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk hypotheekadvies in Velp staan wij klaar. Het maakt voor ons niet uit of je een starter, doorstromer, oversluiter of ondernemer bent. Ons doel is om jouw zorgen rondom geldzaken uit handen te nemen. Daarom wordt jouw financiële planning door een financieel adviseur van HypothekenUnie van begin tot eind verzorgd. De hypotheekadviseur in Velp zal jou adviseren over onder andere verzekeringen, pensioenen, hypotheken en vermogensbeheer. Tevens zal de adviseur ook de risico's van werkloosheid en arbeidsongeschiktheid in kaart brengen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Werkwijze van HypothekenUnie in Velp

Het traject zal beginnen met een kennismakingsgesprek. Gedurende dit gesprek zullen jouw wensen en persoonlijke situatie in kaart worden gebracht. Zo kun je vragen verwachten als: 'Wil je jouw hypotheek zo snel mogelijk aflossen of wil je liever aan het begin van de looptijd zo laag mogelijke lasten hebben?'. Tijdens het gesprek krijg je zelf ook de gelegenheid om vragen te stellen over financiële zaken waar je misschien nog vraagtekens bij hebt. Na afloop van de ontmoeting ontvang je van ons een helder adviesrapport waarin de gevolgen van bijvoorbeeld de studie van eventuele kinderen voor je netto inkomen duidelijk worden. Maar ook tijdens de looptijd van je hypotheek in Velp bieden wij jou optimale service door het houden van een maandelijkse besparingscheck en het plannen van periodieke servicegesprekken.

Neem vrijblijvend contact op voor hypotheekadvies in Velp

Ben je onder de indruk van onze unieke werkwijze? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij verzekeren jou van 100% onafhankelijk hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs staan voor jou klaar. Kennismakingsgesprekken kunnen zowel plaatsvinden bij jou op locatie als bij ons op kantoor.

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.