Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
Onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Alblasserdam
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheek in Alblasserdam op maat

Wanneer je kiest voor een verkeerde hypotheek, kan dat veel geld kosten. Daarom is een goede voorbereiding en het juiste hypotheekadvies erg belangrijk. Je hypotheek bepaalt voor een groot deel je maandelijkse woonlasten en is een financiële verplichting die je voor een lange tijd aangaat. Samen met jou kijkt onze hypotheekadviseur in Alblasserdam welke hypotheek bij jouw situatie, wensen en eisen past. Met HypothekenUnie wordt je gehele financiële planning van begin tot eind verzorgd en krijg je advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

  • Geen financiële zorgen meer;
  • Optimale begeleiding en service van begin tot eind;
  • Persoonlijk en volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Alblasserdam

Onze hypotheekadviseur bespreekt jouw persoonlijke situatie en geeft je advies over de mogelijkheden die er voor jou zijn. HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers in Nederland en kan daardoor een volledig onafhankelijk hypotheekadvies geven met als doel zo laag mogelijke maandlasten. Zowel doorstromers, starters, ondernemers en oversluiters zijn bij ons aan het juiste adres voor een hypotheek in Alblasserdam op maat.

Een objectieve vergelijking voor de juiste keuze

Het aangaan van een hypotheek is een langdurige financiële verbintenis. Desondanks is het niet iets waar jij je zorgen over hoeft te maken. Wij zijn volledig onafhankelijk en daardoor kun jij een objectieve vergelijking maken voor de juiste hypotheek in Sleeuwijk. Onze hypotheekadviseur kijkt welke hypotheekvorm het beste bij jou en je situatie past, voor nu en in de toekomst. Uiteraard houden we rekening met de laagste rente, maar ons doel is een volledig onafhankelijk en doordacht totaaladvies waarmee je bent verzekerd van een hypotheek die nu en in eventueel financieel gezien minder goede tijden kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijke werkwijze voor hypotheekadvies in Alblasserdam op maat

Vanzelfsprekend wil je jouw verzekeringen en financiën goed geregeld hebben en verzekerd zijn van een hypotheek en bijpassende voorwaarden die bij jou passen. Mede dankzij onze jarenlange ervaring, persoonlijke en volledig onafhankelijke aanpak en uitgebreide kennis zorgen wij voor onafhankelijk advies tegen eerlijke kosten.

Tijdens het kennismakingsgesprek met onze hypotheekadviseur worden jouw situatie en persoonlijke wensen in kaart gebracht en geven wij je advies over de verschillende mogelijkheden. Dankzij onze samenwerking met alle verzekeraars en banken in Nederland, kunnen wij alle voorwaarden vergelijken en de best passende hypotheek voor jouw situatie vinden. Uiteraard wordt er bij het maken van een keuze rekening gehouden met eventuele arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en pensioen.

  • Kom langs op kantoor of plan een afspraak op locatie
  • Vind een hypotheek die het beste bij jou past
  • De laagste rente en voorwaarden die passen bij jouw situatie

Neem vrijblijvend contact op met HypothekenUnie

Geïnteresseerd in onze diensten of wil je graag meer informatie en advies? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. HypothekenUnie staat voor je klaar bij ons op kantoor, maar kan ook langskomen bij jou op locatie voor advies op maat.

Maak een afspraak met onze onafhankelijke hypotheekadviseur in Alblasserdam >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.