Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Hank voor een hypotheek op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadvies in Hank

Een hypotheek die aansluit bij je persoonlijke situatie van dit moment, maar ook rekening houdt met veranderingen in de toekomst is erg belangrijk als je van plan bent om:

 • Voor het eerst een huis te gaan kopen;
 • Te gaan verhuizen;
 • Een tweede hypotheek af te sluiten;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten.

Onze hypotheekadviseur in Hank houdt rekening met je totale financiële huishouding zoals pensioen, werkloosheid en vermogen en neemt al je financiële zorgen uit handen. Door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm kun je je maandelijkse woonlasten zo laag mogelijk houden. Wij geven je graag advies over de mogelijkheden die er voor jou zijn en gaan op zoek naar een hypotheek in Hank die het beste bij je past. Zo kun jij nu profiteren van de laagst mogelijke maandlasten en creëer je financiële mogelijkheden om in de toekomst je dromen te kunnen verwezenlijken.

Voor iedereen advies op maat

Wij richten ons niet alleen op de laagste hypotheekrente, maar houden ook rekening met onder andere toekomstvisie, gezinssituatie en looptijd zodat je woonlasten precies aansluiten op je persoonlijke situatie. Een goede inventarisatie waarin je wensen, situatie en toekomstplannen worden doorgenomen is de eerste stap naar passend hypotheekadvies in Hank. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met je financiële huishouding zoals pensioen, vermogen en eventuele werkloosheid en vanuit daar wordt er een totaaladvies uitgewerkt.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze

Zodra jouw wensen duidelijk in kaart zijn gebracht, gaat onze hypotheekadviseur op zoek naar een hypotheek in Hank die bij je past. We bekijken alle mogelijkheden voor jou en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast werken wij samen met alle banken en verzekeraars van Nederland, waardoor wij een volledig onafhankelijke vergelijking voor jou kunnen maken. Uiteraard brengen we tijdens dit gesprek ook de risico's van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en lang leven in kaart. Aan het einde van het adviesgesprek ontvang je van ons een duidelijk hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van onder andere overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen voor je netto inkomen inzichtelijk worden.

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Hank

Mede door onze volledig onafhankelijke en persoonlijke aanpak kunnen wij zowel particulier als ondernemer advies op maat bieden. Onze hypotheekadviseur kan jou verzekeren van een hypotheek die nu, maar ook in de toekomst bij jou past. Je hoeft dus enkel je wensen en eisen door te geven en wij nemen vervolgens al jouw financiële zorgen uit handen.

 • Optimale service van A-Z;
 • Geen financiële zorgen;
 • Hypotheekadvies op maat.

Gratis en vrijblijvende kennismaking

HypothekenUnie beantwoordt graag al je vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Hank. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat. Wij laten je graag kennismaken met onze optimale service en uitgebreide expertise.

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Hank >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.