Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Een goed passende hypotheek in Weteringbrug
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Een perfecte hypotheek in Weteringbrug

Je bent op zoek naar een hypotheek en komt erachter dat er vele verschillende hypotheken zijn met al hun verschillende voorwaarden. Wat doe je nu? Hoe weet je welke hypotheekvorm bij je past? HypothekenUnie biedt daarom onafhankelijk hypotheekadvies aan in Weteringbrug. Wij helpen zowel ondernemers als particulieren. Ben je van plan om:

  • Een huidige hypotheek om te zetten
  • Je eerste woning te kopen
  • Een tweede hypotheek af te sluiten
  • Of te gaan verhuizen?

Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Door onze persoonlijke en unieke aanpak kunnen wij jou garanderen dat je verzekerd bent van een hypotheek die langdurig bij jou past. Dit kunnen wij garanderen door middel van bemiddeling met de Nederlandse banken.

De voordelen van onafhankelijk advies

Een aantal voordelen van het inschakelen van onze hypotheekadviseurs in Weteringbrug is dat we jou helpen in het vinden van een passende hypotheek. Daarbij luisteren wij altijd eerst naar jouw eisen en wensen en kijken we naar een financieel overzicht van jou. Dit alles nemen wij dan weer mee in de bemiddelingen met alle mogelijke banken. Daarna geven wij jou een onafhankelijke vergelijking en helpen we jou om de juiste keuze te maken. Ook verstrekken wij jou informatie rondom welke hypotheekvorm het beste bij jou past. Na het afsluiten van je hypotheek houden wij je op de hoogte omtrent alle veranderingen die het met zich meebrengt. Zo past je hypotheek langdurig bij jouw financiële situatie.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

De doelgroep

Ons team van gespecialiseerde en professionele hypotheekadviseurs in Weteringbrug staat klaar voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk financieel advies. Voor ons maakt het niet uit of jij nu een starter bent op de woningmarkt of een doorstromer. Wij helpen iedere klant en iedere klant is in onze ogen ook uniek. Dit komt omdat iedere situatie waar een klant zich in bevindt anders is en dus ook een andere aanpak nodig heeft.

Hypotheekadvies in Weteringbrug nodig? Plan een afspraak

Heb jij interesse in onze diensten of heb je nog een aantal vragen voor ons? Dan staan wij voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kan ook in contact komen met een van onze hypotheekadviseurs in Weteringbrug om een afspraak te maken voor een gesprek bij ons op kantoor of bij jou op locatie. Het eerste gesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.