Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Hardinxveld-Giessendam: Hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Passende hypotheek in Hardinxveld-Giessendam

Een passende hypotheek die aansluit bij je huidige persoonlijke situatie, maar ook rekening houdt met veranderende situaties in de toekomst is erg belangrijk indien je van plan bent om:

 • Je eerste huis te gaan kopen;
 • Te gaan verhuizen;
 • Je huidige hypotheek over te sluiten;
 • Een tweede hypotheek in Hardinxveld-Giessendam af te sluiten.

HypothekenUnie houdt rekening met je totale financiële huishouding zoals vermogen, pensioen en werkloosheid en neemt daarmee al je financiële zorgen uit handen. Je maandelijkse woonlasten kun je zo laag mogelijk houden door te kiezen voor de juiste hypotheekvorm en bijpassende voorwaarden. Onze hypotheekadviseur in Hardinxveld-Giessendam geeft je graag advies over alle mogelijkheden en gaat op zoek naar een hypotheek die het beste bij je past. Hierdoor kun jij nu profiteren van zo laag mogelijke maandlasten en creëer je mogelijkheden om in de toekomst je dromen te kunnen verwezenlijken.

Hypotheekadvies in Hardinxveld-Giessendam op maat

HypothekenUnie richt zich niet alleen op de laagste hypotheekrente, maar houdt ook rekening met onder andere gezinssituatie, looptijd en toekomstvisie zodat je woonlasten zoveel mogelijk aansluiten op je persoonlijke situatie van nu én in de toekomst. Onze hypotheekadviseur maakt een goede inventarisatie waarin je situatie, wensen en toekomstplannen worden doorgenomen voor de eerste stap naar passend advies. Er wordt natuurlijk ook rekening gehouden met je financiële huishouding zoals vermogen, pensioen en eventuele werkloosheid en vanuit daar wordt een totaaladvies uitgewerkt.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hoe wij te werk gaan

Zijn jouw wensen en situatie duidelijk in kaart gebracht? Dan gaan wij op zoek naar een hypotheek in Hardinxveld-Giessendam die bij jou past. Onze hypotheekadviseur bekijkt al jouw mogelijkheden en helpt je uiteindelijk bij het maken van de juiste keuze. Doordat wij samenwerken met alle geldverstrekkers van Nederland, kunnen wij een volledig onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Vanzelfsprekend worden ook de risico's van eventuele arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, overlijden en lang leven in kaart gebracht. Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je een helder hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van o.a. arbeidsongeschiktheid, pensioen en studie van (eventuele) kinderen inzichtelijk worden. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek die het beste bij jou past, voor nu maar ook in de toekomst.

Volledig onafhankelijk advies

Mede dankzij onze persoonlijke aanpak en volledig onafhankelijke werkwijze kunnen wij zowel ondernemer als particulier advies omtrent hypotheken, pensioenen, kredieten, vermogensbeheer en verzekeringen op maat bieden. Hierdoor kan HypothekenUnie jou verzekeren van een hypotheek die nu, maar ook in de toekomst het beste bij jou past. Het enige wat jij dus hoeft te doen is je wensen en eisen door te geven en vervolgens neemt onze hypotheekadviseur in Hardinxveld-Giessendam al jouw financiële zorgen uit handen. De voordelen die jij onder andere ervaart:

 • Hypotheekadvies op maat;
 • Begeleiding van begin tot eind;
 • Optimale service;
 • Een hypotheek die past bij jouw situatie.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Graag beantwoorden wij al je vragen bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Hardinxveld-Giessendam. Neem vrijblijvend contact op met HypothekenUnie voor advies op maat. Wij geven je graag passend en onafhankelijk advies!

Maak een afspraak voor hypotheekadvies in Hardinxveld-Giessendam >>

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.