Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: onafhankelijk hypotheekadvies in Katwijk aan Zee op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek in Katwijk aan Zee? Hypotheekadvies op maat

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Katwijk aan Zee voor jouw hypotheek, pensioen, verzekeringen of financiële planning omdat je als particulier of ondernemer:

  • Gaat verhuizen van zowel een koopwoning naar een koopwoning of een huurwoning naar een koopwoning;
  • Een tweede hypotheek wilt afsluiten;
  • Je huidige hypotheek wilt oversluiten;
  • Als starter je eerste huis gaat kopen.

Dan ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres! Onze hypotheekadviseur in Katwijk aan Zee biedt jou onafhankelijk hypotheekadvies. Dit is erg belangrijk aangezien een hypotheek veel invloed heeft op je hele financiële leven. Samen met jou kiezen wij de beste hypotheek voor je uit, hierbij houden we rekening met de laagste hypotheekrente, de premie, voorwaarden, de manier van aflossen en de eventuele risico's die je loopt.

Uiteindelijk gaat het erom dat we samen een hypotheek in Katwijk aan Zee vinden die helemaal bij jou past. Dit doen we graag op een persoonlijke wijze: je kunt bij ons langskomen op kantoor of wij komen bij jou langs in Katwijk aan Zee.

Hoe wij te werk gaan

Onze hypotheekadviseur maakt samen met jou een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment. Hierna leggen we de voorwaarden naast elkaar en helpen we jou bij het maken van de juiste keuze, ook met oog op de toekomst. HypothekenUnie biedt jou een totaal hypotheekadvies gedurende de looptijd van de hypotheek. Onze adviserende rol stopt dus niet na het zetten van de handtekening. Ook tussentijds blijven wij je informeren over rentewijzigingen, verhogingen en tussentijdse aflossingen.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijk advies in Katwijk aan Zee

HypothekenUnie werkt samen met een groot assortiment geldverstrekkers zodat we voor jou een hypotheek in Katwijk aan Zee kunnen vinden met de beste voorwaarden. Wij werken samen met onder andere: ING, Lloyds Bank, ABN AMRO, Rabobank, AEGON, ASR, Obvion, Delta Lloyd, Nationale Nederlanden en Tellius Hypotheken.

Wat kost het?

De kosten van ons hypotheekadvies in Katwijk aan Zee zijn afhankelijk van diverse factoren. Je betaalt aan ons een eenmalige vergoeding voor bemiddeling en advies welke je niet aan de bank hoeft te betalen. Bij ons ben je gegarandeerd van voordelig onafhankelijk advies.

Meer advies en informatie?

Voor meer informatie of advies kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch, via e-mail of via het onderstaande contactformulier. Plan gerust vrijblijvend een eerste adviesgesprek, want deze is bij ons altijd gratis.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.