Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Persoonlijk hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Leiden

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheek afsluiten in Katwijk?

Ben je op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Katwijk en omgeving, dan past HypothekenUnie perfect bij jou. Ons team geeft geheel onafhankelijk advies en door de ervaring en kennis die wij hebben opgedaan in de omgeving weten wij welke hypotheek bij iedere unieke klant past.Door het groot aantal variaties in hypotheken en alle verschillende regels die eraan geplaatst zijn, is het vaak een intensief karwei. Daarom staan onze hypotheekadviseurs in Katwijk graag klaar voor je om het tot in de puntjes uit te zoeken. Hierbij kan rekening gehouden worden met:

  • Je pensioen
  • Financiële planning
  • De aanschaf van een starterswoning
  • Een verhuizing
  • Het afsluiten van een tweede hypotheek
  • De overstap van een huurwoning naar een koopwoning

Door de samenwerking van banken met HypothekenUnie, kunnen onze adviseurs de best schikkende hypotheek voor jou vinden. Hierbij verschaffen wij jou met relevante informatie over iedere optie die we aanbieden voor jou.

Wie bieden we hulp?

HypothekenUnie biedt hulp aan voor iedereen die op zoek is naar financieel advies of op zoek is naar een hypotheek in Katwijk en de omliggende gebieden. Hierbij kunnen wij passend advies geven aan zowel de particuliere consument als ondernemers. Verder houdt ons team rekening met financiële aspecten in de toekomst zoals pensioen, verzekeringen en fluctuatie in inkomen. Hierdoor kunnen we jou een gericht advies geven over welke hypotheek het beste bij jouw situatie past.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Waarom kiezen voor hypotheekadvies in Katwijk?

Onze hypotheekadviseurs in Katwijk hebben door hun kennis en ervaring een goed beeld van welke behoeftes er zijn in de omgeving. Door het onafhankelijk aspect van HypothekenUnie kunnen we in gesprek bij iedere bank en kunnen zo een hypotheek vinden die aansluit bij jouw persoonlijke situatie en financieel plaatje.Doordat onze adviseur voor jou alles uitzoekt en bemiddelt met de mogelijke banken, word je een stuk zorgen uit de handen genomen. Daarbij komt ook nog dat ons team ervoor zorgt dat iedere ervaring uniek is, aangezien iedere klant andere wensen en behoeftes nodig heeft.

Plan een afspraak voor informatie over een hypotheek in Katwijk

Benieuwd naar wat ons team jou kan bieden aan hypotheekadvies? Wil je graag meer informatie over hoe HypothekenUnie in zijn werk gaat? Wij beantwoorden graag al je vragen bij ons op kantoor. Mocht je nu liever advies op locatie willen, dan kun je vrijblijvend een afspraak maken met een van onze hypotheekadviseurs.

Maak nu een afspraak met onze hypotheekadviseur in Katwijk >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

ZoeterwoudeValkenburgWassenaarVoorschotenKatwijk aan ZeeAlphen aan den RijnBodegravenWoerdenTer AarLeimuidenNieuw-VennepHillegomLisseSassenheimVoorhoutOegstgeestRijnsburgDe ZilkOude WeteringRoelofarendsveenKatwijkNoordwijkWarmondBuitenkaagBurgerveenLisserbroekAbbenesRijsenhoutNoordwijkerhoutHoogmadeLeiderdorpKaag en BraassemBollenstreek / HaarlemmermeerLeimuiderbrugWeteringbrug


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.