Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie: Hypotheek in Breda op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.

Adresgegevens


Havendijk 69-71
5017 AL Tilburg

+31 (0)13-3699209
tilburg@hypotheken-unie.nl
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Tilburg

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30 Zaterdag op afspraak Zondag op afspraak

Hypotheek in Breda en omgeving afsluiten?

Ga je binnenkort verhuizen of ga je voor de eerste keer een huis kopen en ben je nog op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Breda? Dan is HypothekenUnie de onafhankelijke financieel adviseur voor jouw verzekeringen, pensioen, financiële planning en hypotheek. Wij geven hypotheekadvies aan zowel particulieren als ondernemers die:

  • Willen verhuizen van een huurwoning naar een koopwoning;
  • In een koopwoning wonen en willen verhuizen naar een andere koopwoning;
  • Een tweede hypotheek willen afsluiten;
  • Voor de eerste keer een huis gaan kopen;
  • Hun bestaande hypotheek willen oversluiten voor een lagere rente.

In al deze gevallen is een goed hypotheekadvies erg belangrijk voor jouw hypotheek in Breda, aangezien deze veel invloed heeft op je hele financiële leven. Niet alleen de laagste hypotheekrente maar ook de manier waarop je aflost, de eventuele risico's die je loopt, de voorwaarden en de premie spelen hierbij een belangrijke rol. Onze hypotheekadviseur in Breda gaat samen met jou op zoek naar de hypotheek die het best bij je past. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

HypothekenUnie hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Afspraken kun je inplannen bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Breda.

Hoe gaat HypothekenUnie Breda te werk?

Wij kenmerken ons door gericht financieel advies te geven welke is gebaseerd op onze praktijkervaring, lokaal inzicht en persoonlijke aspecten. Elke situatie en hypotheek zijn anders, daarom stemmen we ons hypotheekadvies af op elke situatie zodat je altijd een passende hypotheek in Breda ontvangt. Daarnaast werken wij ook met alle aanbieders en banken van Nederland samen, waardoor wij in staat zijn een onafhankelijke en beste vergelijking te maken. Onze hypotheekadviseur in Breda houdt bij zijn totale hypotheekadvies rekening met essentiële zaken voor de toekomst zoals pensioen, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en een eventuele inkomensterugval. Bij HypothekenUnie ben je dus verzekerd van een hypotheek die niet alleen in goede, maar ook in minder goede tijden kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze doelgroep

Iedereen die op zoek is naar een hypotheekadviseur in Breda en omgeving kan bij ons terecht. Onze klanten zijn op zoek naar een partner waarop zij kunnen vertrouwen: een hypotheekadviseur die op zoek gaat naar de voordeligste hypotheek die voldoet aan alle voorwaarden. HypothekenUnie werkt voor doorstromers, starters, oversluiters en ondernemers en hecht hierbij veel waarde aan de eisen van de klant, vertrouwen, het nakomen van afspraken en een effectieve en snelle procedure.

Meer informatie of advies?

Wil je graag meer informatie of advies over onze diensten? Plan vrijblijvend een eerste gratis afspraak! De kosten van hypotheekadvies zijn afhankelijk van een aantal factoren welke wij ook graag in een persoonlijk gesprek toelichten.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

DongenUdenhoutGoirleGilzeHultenBredaOosterhoutKaatsheuvelWaalwijkOisterwijkHilvarenbeekNieuwkerkRielRijenLoon op ZandBiezenmortelHelvoirtBoxtelMoergestelBrakelPrinsenbeekTeteringenUlvenhoutBavelOssDrunenChaamEtten-leur's Gravenmoer


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.