Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Zevenbergen: Hypotheek die nu & in de toekomst bij je past
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheek in Zevenbergen

Een groot deel van je inkomsten gaat vaak maandelijks op aan woonlasten. Gelukkig kun je door het kiezen van de juiste hypotheekvorm met de juiste voorwaarden deze vaste lasten zo laag mogelijk houden. HypothekenUnie verzorgt als financieel dienstverlener de financiële planning voor je complete huishouding. Wat dat voor jou betekent?

 • Je financiële zorgen worden uit handen genomen;
 • Een hypotheek met de beste voorwaarden;
 • Onafhankelijk hypotheekadvies op maat;
 • Advies van een deskundige adviseur.

Welke hypotheek het beste is, is voor ieder persoon verschillend en heeft onder andere te maken met je persoonlijke situatie en hypotheekwensen en -eisen. Je woonlasten worden daarnaast ook bepaald door je fiscale positie, werk, gezinssituatie, eigen middelen of verplichtingen en wensen voor de toekomst. Daarom houdt onze hypotheekadviseur in Zevenbergen niet alleen rekening met de laagste rente bij het kiezen van een passende hypotheek. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van een hypotheek in Zevenbergen die nu, maar ook in de toekomst het beste bij jou past.

Hypotheekadvies in Zevenbergen op maat

Zowel particulieren als ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres voor advies op het gebied van hypotheken, kredieten, pensioenen, verzekeringen en vermogensbeheer. Het maakt niet uit of je van plan bent om te gaan verhuizen, je eerste huis te kopen of je huidige hypotheek over te sluiten; wij helpen iedereen. Het bieden van een doordacht totaaladvies dat in de toekomst kan meegroeien met nieuwe situaties is ons uitgangspunt, maar uiteraard kun je ook voor een los financieel- of verzekeringsproduct bij ons terecht.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onze werkwijze

Tijdens het kennismakingsgesprek brengt onze hypotheekadviseur jouw situatie en wensen in beeld. Wil je bijvoorbeeld zo snel mogelijk de hypotheekschuld aflossen? Of wil je juist aan het begin van de looptijd zo laag mogelijke lasten? Allemaal vragen die tijdens dit gesprek helder worden. Zodra jouw situatie, wensen en eisen duidelijk zijn, geeft onze hypotheekadviseur in Zevenbergen advies over de verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden. HypothekenUnie werkt samen met alle geldverstrekkers in Nederland en kan daarom de meest onafhankelijke vergelijking voor jou maken. We vergelijken alle voorwaarden en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Uiteraard worden ook de risico's van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, overlijden en lang leven in kaart gebracht tijdens dit gesprek. Aan het einde van het adviesgesprek ontvang je van ons een duidelijk hypotheek adviesrapport waarin de gevolgen van bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, overlijden en studie van kinderen voor je netto inkomen duidelijk worden weergegeven.

De voordelen van 100% onafhankelijk hypotheekadvies van HypothekenUnie

Hypotheekadvies in Zevenbergen van HypothekenUnie betekent 100% onafhankelijk en persoonlijk advies. Mede door onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en brede kennis kunnen wij een hypotheek vinden die bij je past. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst!

 • Gratis en vrijblijvend eerste adviesgesprek;
 • Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies;
 • Jouw financiële zorgen worden uit handen genomen;
 • Optimale service;
 • Begeleiding van A-Z. Pas wanneer de einddatum van jouw hypotheek in Zevenbergen is behaald, stopt onze adviserende rol.

Het enige wat jij dus hoeft te doen is jouw wensen en eisen doorgeven en wij nemen vervolgens al jouw financiële zorgen uit handen. We bekijken niet alleen je situatie van nu, maar houden ook rekening met de toekomst. Met HypothekenUnie ben je daarom verzekerd van een hypotheek die ook in de toekomst en in eventueel financieel minder goede tijden kan doorstaan.

Neem contact op met onze hypotheekadviseur

Wil je graag een afspraak maken of wil je meer informatie en advies? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op! Onze hypotheekadviseur staat voor je klaar bij ons op kantoor, maar ook een afspraak bij jou op locatie in Zevenbergen is mogelijk.

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.