Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Passend hypotheekadvies voor jouw hypotheek in Maren-Kessel
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadviseur in Maren-Kessel

Wil je je eerste huis gaan kopen, een tweede hypotheek afsluiten of jouw huidige hypothecaire lening oversluiten? Dan helpt HypothekenUnie je graag. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van financieel advies en hebben ruime ervaring op het gebied van financiële planningen en hypotheken. Mede dankzij onze jarenlange ervaring, onafhankelijke positie en bereidheid om iedere keer weer tot het uiterste te gaan, kunnen wij voor jou een hypotheek in Maren-Kessel vinden met de laagste maandlasten én de best passende voorwaarden. Dankzij onze samenwerking met onder andere:

  • ING
  • Rabobank
  • ABN AMRO
  • Delta Lloyd
  • Obvion

Zijn wij in staat om een 100% onafhankelijke vergelijking voor jou te maken. Met HypothekenUnie ben je verzekerd van volledig onafhankelijk én persoonlijk hypotheekadvies in Maren-Kessel.

Persoonlijke aandacht voor hypotheken

Voor iedereen is het afsluiten van een hypotheek een belangrijke stap. Je hoort immers rekening met je maandelijkse lasten te houden welke een grote invloed kunnen hebben op je toekomst. Deze vaste lasten worden bepaald door onder andere je fiscale positie, werk, eigen middelen en gezinssituatie. Tevens komen de risico's van overlijden, lang leven, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid aan de orde.

Er zijn verschillende hypotheekvormen waaruit je een keuze kunt maken. Wil je bijvoorbeeld aan het begin van de looptijd zo weinig mogelijke lasten hebben? Of wil je de lening liever zo snel mogelijk aflossen? Tijdens het kennismakingsgesprek worden al deze vragen duidelijk.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheekadvies in Maren-Kessel op maat

Het afsluiten van een hypotheek vereist veel tijd en persoonlijke aandacht en daarom zijn we altijd bereid om een afspraak bij jou op locatie te maken, indien jij dat prettiger vindt. Onze hypotheekadviseur in Maren-Kessel informeert en adviseert jou graag over de voor- en nadelen van de verschillende hypotheekvormen en bijbehorende voorwaarden. Bij ons ben je verzekerd van een volledig doordacht totaaladvies dat in de toekomst kan meegroeien met veranderende situaties.

Optimale service en begeleiding van HypothekenUnie

Onze financieel adviseur brengt tijdens het kennismakingsgesprek jouw situatie en wensen op het gebied van hypotheken in kaart. Je ontvangt op basis daarvan advies over de verschillende hypothecaire leningen en welke mogelijkheden er voor jou zijn. Na afloop ontvang je een adviesrapport dat jou helpt bij het maken van de juiste keuze.

Maar ook na het zetten van de handtekening blijven wij jou begeleiding bieden. We houden een maandelijkse besparingscheck, plannen periodieke servicegesprekken en houden je op de hoogte van eventuele rentewijzigingen of tussentijdse aflossingen. Dankzij onze unieke werkwijze ben je verzekerd van een hypotheek in Maren-Kessel die nu én later bij jouw situatie, wensen en eisen past.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Spreekt onze werkwijze jou aan en ben je geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Maren-Kessel. Met HypothekenUnie word je het tijdens het gehele traject van begin tot eind persoonlijk begeleid!

Neem contact op met onze hypotheekadviseur in Maren-Kessel >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.