Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Gouda: Onafhankelijk & persoonlijk advies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheekadvies in Gouda: onafhankelijk en persoonlijk

Wanneer je op zoek bent naar onafhankelijk en passend hypotheekadvies in Gouda en omgeving, ben je bij HypothekenUnie aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere:

En kunnen jou van deskundig en persoonlijk advies voorzien. HypothekenUnie heeft een jarenlange ervaring, brede kennis en hanteert een persoonlijke aanpak waardoor het mogelijk is om jou zo uitgebreid mogelijk te adviseren. Daarbij werken we samen met alle banken en verzekeraars van Nederland zodat we zeker de beste hypotheek in Gouda voor jou kunnen vinden.
Bij HypothekenUnie staat een persoonlijke aanpak centraal, aangezien geen enkel persoon hetzelfde is en een verzekering en hypotheek bij jouw persoonlijke situatie moeten passen. 

Voor wie?

HypothekenUnie is er voor iedereen die op zoek is naar onafhankelijk, persoonlijk en deskundig hypotheekadvies in Gouda en omgeving. Het maakt daarbij niet uit of je een particulier, starter, ondernemer of doorstromer bent: bij ons kan iedereen terecht. Ook voor bemiddeling of advies over bijvoorbeeld je pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Onze hypotheekadviseur in Gouda gaat in één of meerdere gesprekken samen met jou op zoek naar een hypotheek die perfect bij jou past en neemt al jouw financiële zorgen over.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

HypothekenUnie: dé onafhankelijke financieel adviseur

Wij zijn gespecialiseerd in onafhankelijk hypotheekadvies- en bemiddeling en werken daarbij samen met álle banken en verzekeraars van Nederland. Voorbeelden hiervan zijn ING, Rabobank, AEGON, Obvion, Munt Hypotheken en ABN AMRO. De kosten voor hypotheekadvies in Gouda zijn afhankelijk van een aantal factoren. Wel kun je er bij ons op vertrouwen dat je altijd voordelig uit bent voor advies doordat wij lage bedrijfskosten hanteren.

Hypotheekadvies in Gouda nodig?

Zoek je nog een onafhankelijke hypotheekadviseur in Gouda en omgeving? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op! Het eerste adviesgesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend en kan plaatsvinden bij ons op kantoor of bij jou op locatie in Gouda.

Laagste rente
3.45%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.45%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.