Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Werkendam: Hypotheekadvies op maat
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Hypotheek in Werkendam afsluiten?

Zodra je begint met oriënteren op een hypotheek in Werkendam, vraag je jezelf al snel af welke hypotheek het beste is voor jouw situatie. Onze hypotheekadviseur verzorgt je financiële planning van begin tot eind en geeft je optimaal advies op het gebied van:

 • Pensioenen
 • Hypotheken
 • Verzekeringen

Het maakt daarbij niet uit of je een starter, doorstromer, ondernemer of oversluiter bent; HypothekenUnie biedt iedereen advies op maat. Een persoonlijke aanpak staat centraal en daarom ben je bij ons verzekerd van een hypotheek die aansluit op je persoonlijke situatie. Uiteraard wordt er door onze hypotheekadviseur in Werkendam rekening gehouden met jouw hypotheekwensen en -eisen. Onze adviseur geeft je advies over de hypotheekvormen die er zijn en bekijkt samen met jou welke hypotheek het beste bij je past. Wij geven je graag volledig onafhankelijk advies met als doel zo laag mogelijke woonlasten: nu, maar ook in de toekomst.

Passend hypotheekadvies in Werkendam

HypothekenUnie hecht veel waarde aan het nakomen van afspraken, vertrouwen en het lokale aspect. Iedereen is uniek en daarom wordt ons advies afgestemd op jou en je persoonlijke situatie. Je kunt bij ons terecht voor een doordacht totaaladvies, maar ook met een los financieel- of verzekeringsproduct helpen wij je graag. Uiteraard houden we bij het advies ook rekening met toekomstige zaken zoals arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen zodat we een hypotheek in Werkendam vinden die ook in de toekomst kan doorstaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Hypotheek adviesrapport op maat

Tijdens het eerste gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek brengen we jouw persoonlijke situatie in beeld. Zodra alles duidelijk is, maken we een selectie van de goedkoopste aanbieders van dit moment en vergelijken we alle voorwaarden. Bij het maken van de juiste keuze speelt niet alleen de laagste rente een rol maar ook premie, voorwaarden en eventuele risico's die je loopt.

Doordat wij samenwerken met álle geldverstrekkers in Nederland kunnen wij een volledig onafhankelijke vergelijking voor jou maken. Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvang je van ons een helder hypotheek adviesrapport. Hiermee krijg je duidelijk inzicht in de gevolgen van onder andere pensioen, werkloosheid en studie van eventuele kinderen voor je netto inkomen. Dit helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Optimale service van A-Z

Wij blijven je optimale service bieden, totdat de einddatum van je hypotheek is behaald. Gedurende de looptijd blijven wij je informeren over eventuele tussentijdse aflossingen en rentewijzigingen. Tevens plannen we periodieke servicegesprekken en houden we maandelijks een besparingscheck. HypothekenUnie zorgt ervoor dat al jouw financiële zorgen uit handen worden genomen! De voordelen die jij o.a. ervaart?

 • Persoonlijk én volledig onafhankelijk hypotheekadvies in Werkendam op maat;
 • Optimale service van A tot Z;
 • Gratis en vrijblijvend kennismaken;
 • Een hypotheek op maat.

Contact opnemen met HypothekenUnie?

Wil je graag meer informatie over onze diensten of wil je een afspraak maken met een van onze adviseurs? HypothekenUnie staat voor je klaar bij ons op kantoor of komt langs bij jou op locatie. Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Maak een afspraak met onze hypotheekadviseur in Werkendam >>

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
 • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
 • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
 • Laagst mogelijke rente
 • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.