Goedemiddag, wij zijn maandag weer geopend van 8:30 - 17:30
Hypotheekadvies in Volkel? Onafhankelijke hypotheekadviseurs van HypothekenUnie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Oss

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 Dinsdag 09:00 - 17:30 Woensdag 09:00 - 17:30 Donderdag 09:00 - 17:30 Vrijdag 09:00 - 17:30

Hypotheekadvies in Volkel op maat

De aanschaf van een huis is een belangrijk moment in je leven. Het vinden van de juiste hypotheek is dan een cruciaal moment dat in één keer goed moet gaan. Een groot deel van je inkomsten gaat namelijk op aan woonlasten en deze wil je daardoor graag zo laag mogelijk houden. Met onafhankelijk hypotheekadvies in Volkel krijg je advies over de diverse mogelijkheden die aansluiten op jouw situatie. Jij zult met ons hypotheekadvies ook gebruik kunnen maken van een aantal voordelen. Dit zijn onder andere:

  • Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek;
  • Volledige informatie van alle geldverstrekkers in Nederland;
  • Deskundige begeleiding;
  • Hypotheekadvies op maat;
  • Een volledig onafhankelijke vergelijking.

Onze hypotheekadviseur in Volkel neemt al jouw zorgen uit handen en gaat op basis van jouw wensen en eisen op zoek naar een hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie. Natuurlijk wordt er hierbij ook gekeken naar de hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden.

De juiste hypotheekvorm voor jou

Iedere situatie is persoonlijk en verschilt van elkaar. Het is daarom belangrijk dat je op zoek gaat naar een hypotheek die bij jouw situatie aansluit. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Tegenwoordig zijn er namelijk veel verschillende hypotheekvormen waaruit gekozen kan worden. De hypotheekadviseur van HypothekenUnie geeft jou onafhankelijk advies over de hypotheekvormen die bij jou passen en bespreekt met jou de mogelijkheden. Zo zul jij niet alleen nu, maar ook in de toekomst kunnen genieten van zo laag mogelijke maandlasten. Op deze manier ben je verzekerd van een hypotheek in Volkel die langdurig mee zal gaan.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Onafhankelijk hypotheekadvies in Volkel

De adviseurs van HypothekenUnie nemen alle zorgen uit handen en verzorgen jouw financiële planning van begin tot eind. Er kan advies gegeven worden over verschillende aspecten. Wij kunnen jou helpen op het gebied van pensioenen, verzekeringen, vermogensbeheer en hypotheken. Daarnaast kunnen wij ook de risico's in kaart brengen van werkloosheid, overlijden en arbeidsongeschiktheid. HypothekenUnie staat klaar voor iedereen die onafhankelijk hypotheekadvies nodig heeft. Het maakt daarom voor onze financiële dienstverleners niet uit of je een doorstromer, ondernemer, oversluiter of starter bent.

Onze werkwijze

Als eerste zullen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen waarbij we jouw wensen en persoonlijke situatie in beeld brengen. Zo worden er vragen gesteld zoals: wil je jouw hypotheek zo snel mogelijk aflossen of wil je liever lage lasten hebben in het begin van de looptijd?

Nadat het gesprek heeft plaatsgevonden zul je een hypotheek adviesrapport ontvangen waarin besproken wordt welke hypotheken bij jou passen en worden er risico's in kaart gebracht van onder andere pensioen, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Wij zullen je van begin tot eind begeleiden met jouw hypotheek in Volkel.

Maak een afspraak bij HypothekenUnie

Spreekt onze werkwijze jou aan en ben je op zoek naar een onafhankelijke hypotheekadviseur in Volkel? Dan kun je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Wij verwelkomen je graag in ons kantoor of kunnen het gesprek bij jou op locatie in Volkel voeren!

Laagste rente
3.59%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

VeghelUdenWijchenNijmegenDen BoschHeeschZeelandRosmalenAlphenHarenGraveSint AnthonisBoekelBerghemBerlicumRavensteinKerkdrielSchaijkNistelrodeDen DungenMillHedelWanroijDreumelHerpenVorstenboschReekLangenboomVinkelNulandVolkelGeffenVelpOphemertLithHeeswijk-DintherRossumMaasbommelMegenSint HubertOdiliapeelLoosbroekDeursenGasselOijenEmpelMaren-KesselVught


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.59%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.