Goedenacht, wij zijn vandaag geopend van 8:30 - 17:30
HypothekenUnie Leiden: de beste hypotheek voor jouw situatie
Gratis gesprek aanvragen
Afspraak is ook mogelijk bij jou op locatie in de avonduren en zaterdag.
Onafhankelijke hypotheekadviseurs Drechtsteden

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30 Dinsdag 08:30 - 17:30 Woensdag 08:30 - 17:30 Donderdag 08:30 - 17:30 Vrijdag 08:30 - 17:30

Maak kennis met HypothekenUnie

Ga je een andere woning kopen en wil je een passende hypotheek met zo laag mogelijke maandlasten? Of wil je je bestaande hypotheek doornemen om te kijken of deze nog passend is en/of profiteren van de lage rentestand? Wij van HypothekenUnie geloven dat wij je het optimale advies kunnen bezorgen op dat gebied. Daar zijn we zo van overtuigd dat we je graag uitnodigen voor een gratis en vrijblijvend gesprek. DE KOSTEN? €0,- Een afspraak maken voor een orientatiegesprek kan enkel maar in je voordeel werken.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Leiden

Wil je een huis kopen, bijvoorbeeld als starter of als ondernemer, en heb je hypotheekadvies in Leiden nodig? Laat je persoonlijk adviseren door onafhankelijke hypotheekadviseur. Je krijgt informatie over alle hypotheekverstrekkers en kunt zo kiezen voor de best passende hypotheekvorm én hypotheekverstrekker.

Hypotheekadvies in Leiden van HypothekenUnie is:

  • 100% Persoonlijk
  • 100% Onafhankelijk
  • 100% Vrijblijvend

Persoonlijk

Tijdens het hypotheekadviesgesprek in Leiden krijg je onafhankelijke informatie over alle hypotheekvormen en hypotheekverstrekkers. Heb je vragen? Die beantwoorden we graag! Een hypotheek kiezen, is namelijk een belangrijk moment. Het beïnvloedt je maandelijkse lasten en het heeft invloed op je toekomst. Jouw persoonlijke situatie, je inkomsten en je leefsituatie, zijn dan ook belangrijk voor de keuze van je hypotheek. Onze hypotheekadviseur in Leiden stelt daarom gerichte vragen om alles te achterhalen, wat belangrijk kan zijn voor jouw hypotheekkeuze.

Klanten geven ons gemiddeld
( 4.8 / 5 )

Alle hypotheekvormen

Onze hypotheekadviseur in Leiden legt je tijdens het adviesgesprek uit welke hypotheekvormen mogelijk zijn. Uit het gesprek zal blijken welke vormen het best bij jou passen. Wil je snel je hypotheekschuld aflossen? Wil je een stabiele hypotheek met vaste maandlasten? Of wil je aan het begin van de hypotheeklooptijd zo laag mogelijke nettolasten hebben? Aan de hand van jouw wensen word je geïnformeerd over de best passende hypotheekvormen.

Deze hypotheekvormen zijn mogelijk:

  • Annuïteitenhypotheek. Bij deze hypotheekvorm los je maandelijks af. Het bedrag dat je elke maand betaalt is een deel aflossing en een deel rente. Het aflossingsdeel is elke maand hetzelfde. Bij deze hypotheekvorm neemt je schuld maandelijks af. Je lasten zijn aan het begin laag en aan het eind hoog.
  • Lineaire hypotheek. Net als bij de annuïteitenhypotheek los je bij de lineaire hypotheek maandelijks af. Ook betaal je maandelijks rente. Het verschil is dat bij deze hypotheekvorm je lasten aan het begin juist hoog zijn en lager worden naarmate de looptijd verstrijkt.

Weet welke hypotheek voor jou het beste is

Na het hypotheekadvies in Leiden weet je welke hypotheekvorm het best bij jou past. Je weet welke hypotheekverstrekkers deze hypotheekvorm bieden én welke hypotheekverstrekkers de best passende voorwaarden bieden.

Direct een afspraak maken voor 100% onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Leiden >>

Laagste rente
3.71%

Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
Gekwalificeerd onafhankelijk advies
Laagst mogelijke rente Keurmerk Erkend HypotheekadviseurNeem direct contact op

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Direct persoonlijk advies +26 extra hypotheekverstrekkers
  • Keuze uit álle hypotheekverstrekkers
  • Gekwalificeerd onafhankelijk advies
  • Laagst mogelijke rente
  • Keurmerk Erkend Hypotheekadviseur

Wij zijn ook werkzaam in

LeidenRotterdamSpijkenisseOud-BeijerlandBarendrechtGoudaSchiedamMaaslandBerkel en RodenrijsVlaardingenSliedrechtZwijndrechtTerheijdenNieuw-BeijerlandMaassluisZuid-BeijerlandZevenbergenZuidwijkMadeHellevoetsluisRozenburgStanddaarbuitenZuidlandSchoonhovenKlundertStolwijkWaspikGorinchemWerkendamHankFijnaartHendrik-Ido-AmbachtGeertruidenbergKrooswijkMaaswijkNieuwendijkBergschenhoekLage ZwaluweDelfshavenSleeuwijkAlblasserdamGiessenburgRaamsdonksveerGroot-AmmersHardinxveld-GiessendamBrielle (Den Briel)Nieuwerkerk aan den IJssel (Zuidplas)BergambachtOverschieDordrechtRidderkerkPapendrechtHeerjansdam


Vrijblijvend contact

Bij onafhankelijke hypotheekadviseur HypothekenUnie vind je een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Wij bemiddelen tussen jou en de vele geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies.

Vrijblijvend contact aanvragen

Laagste rentepercentages

Onze hypotheekadviseurs houden de hypotheekrentes dagelijks scherp in de gaten. Ook een hypotheek met de laagste rente? Bekijk de actuele hypotheekrentes.

Laagste rente
3.71%
Alles over de laagste rentes

Direct persoonlijk contact

Wij zijn vandaag open van 8:30 - 17:30
Bekijk alle openingstijden

Contact
HypothekenUnie is als financieel dienstverlener ingeschreven bij het AFM register onder vermelding van HypothekenUnie B.V. KVK 67031145 met AFM vergunningnummer 12044671.